Prikbord / Oproepjes

g.jpg

Deze pagina is bedoeld voor korte persoonlijke oproepjes. Vergelijk het met een prikbord in een supermarkt waar oproepjes staan. Maar dan hersenletsel gerelateerd....

Deze pagina is niet bedoeld voor professionele advertenties /spam. Na verloop van tijd worden oude oproepjes verwijderd. Zoek je een oud collega van professionals in NAH of iemand om eens mee te wandelen of heb je een erg rustig gelegen B&B en denk je dat het dé prikkelarme plek is voor mensen die snel overprikkeld zijn door geluid? Of zoek je dat éne specifieke memoryspel of een tweedehands Time -timertje wat helpt de tijd te bewaken? Zoek je gewoon eens aanspraak? Of vervul je wensen met jouw stichting? Geef je berichtje door, hier op het 'prikbord'. Wij plaatsen het. Als je een foto erbij wil sturen, zend die dan naar info@hersenletsel-uitleg.nl onder vermelding van "prikbord"en je naam en prikborditem.

 

Wees voorzichtig met het delen van je gegevens! Wij kunnen je niet beschermen en kunnen geen claims hierover accepteren.

Spelregels

Wij kunnen geen oproepjes toestaan die spam bevatten, haat zaaiend zijn of beledigend, opruiend, seksueel getint, religieus getint of werven voor alternatieve geneeswijzen /therapieën. Als een oproepje neigt naar een advertentie kunnen wij het niet plaatsen. Oeps. Veel succes met je oproep!

 

Oproepjes:

priks.jpgHallo, ik heb vanaf 14 december '17 een maand in het ziekenhuis gelegen met Encefalitis. Daarna 1 maand in een revalidatie kliniek. Ik weet van de ziekenhuis periode helemaal niets. Hoorde wel van mijn familie dat de neurologen dachten dat ik het niet zou halen. Er is bijna niets te vinden over Encefalitis. Wie heeft hier ervaring meer en kan mij er meer over vertellen. Groet, Trea

Ik heb een CVA gehad ( hersenbloeding)
Buitenkant niets te zien.
Ik ben bezig in mijn woonplaats Barneveld een lotgenoten groep op te gaan zetten.
Voor info mail naar inge-nah@outlook.com


priks.jpg

Ik heb een beroerte gehad ik wil graag kennis maken met mensen die ook zo iets hebben meegemaakt om samen te gaan wandelen, ik heb alleen uitval aan mijn spraak. Ik woon in Lisse . Groetjes Elly 


priks.jpg

Juan schildert met heel zijn hart en ziel met één oog en met zijn linkerhand doordat de rechter verlamd is door een CVA. 

Bekijk zijn prachtige werken en bestel ze als kaart.

Wij laten hem graag zelf aan het woord:

Ik zou het uiteindelijk heel tof vinden als mijn werk (mn de kaarten) bij zouden dragen aan meer bekendheid van NAH. Ik denk dan aan lotgenoten, partners, vrienden en familie maar ook aan revalidatiecentra, zorginstellingen en bijv. ziekenhuizen. Er wordt al veel gedaan maar ik mis de NAH-er zelf in het hele verhaal.
 
Vooral als de NAH-er thuis komt te zitten is een bezigheid hebben belangrijk vind ik. Er is veel mogelijk bijvoorbeeld bewegen en creatief bezig zijn. Een nieuwe balans zoeken. Je kent dat wel. Met 1 oog, 1 hand en een rolstoel kun je nog best veel. Met behulp van de kaarten die ik maak probeer ik het zelf allemaal een plek te geven en hoop ik anderen te kunnen helpen.
Lees meer op de pagina van Juan's ervaringsverhaal.  

 

priks.jpg

Stichting vaarwens.

Stel ... u hebt de slechte tijding gekregen dat u ongeneeslijk ziek bent.
Stel ... u loopt thuis rond om uw laatste zaken te regelen, of u zit in een rolstoel, in een ziekenhuis, in een hospice... en u kunt er nog een dag uit om alleen met uw naasten een geheel verzorgde vaardag te maken op een heerlijk schip.
Stichting Vaarwens regelt het allemaal ... GRATIS! De Meander V is volledig aangepast en ingesteld om gasten aan boord te nemen die aan brancard, (elektrische) rolstoelen of aan andere hulpmiddelen gebonden zijn.

Vaarwens logo Vaarwens

 priks.jpg

Wees de volgende!

 

 

Hier had jouw gratis berichtje kunnen staan ; )

 

 

priks.jpg 

En hier.......