Home » Over ons » Contact +Reactie plaatsen

Interactie

Er is tijdelijk even geen contactformulier. Dit i.v.m. personele bezetting. Zodra het kan, zullen we weer een formulier plaatsen.

Wij kunnen geen medische vragen beantwoorden, daar is internet niet geschikt voor. Ga daarvoor naar uw arts of naar een (gratis) hersenletselteam in uw regio.

Weet dat hersenletsel niet altijd zichtbaar is op een MRI of CT scan.

  • Wilt u feedback geven op deze site als reactie? Gebruik het formulier hieronder.
  • Wilt u partner worden? / Wilt u een advertentie plaatsen? Wilt u ons helpen? Kijk op  die pagina voor mogelijkheden. 
  • Zoekt u hulp? Klik dan hier...
  • Zoekt u advies over hersenletsel, klik dan hier....
  • Wilt u ons helpen in het wetenschappelijk onderzoek naar overprikkeling? Klik dan hier..
  • Zakkaartjes  die snel uitleg geven over onzichtbare gevolgen kunt u downloaden (en printen) vanaf de downloadpagina.
  • Wij zoeken vrijwilligers. Zie vacatures.
  • Wilt u een review geven over Hersenletsel-uitleg? Pak uw kans op https://www.watvindik.nl/  In de zoekbalk kunt u Hersenletsel-uitleg vinden of Project Overprikkeling. In de zijbalk staat een pennetje met de tekst: "Wat vind jij?" Geef een review en/of  sterren en bevestig dat onderaan. Dank!

Wilt u iets schrijven over de website? Feedback of compliment?

Reactie plaatsen

Reacties

S
22 dagen geleden

Ook mijn tia werd niet herkend...

Ik kreeg uitvalsverschijnselen; ik kreeg het licht niet uit met 1 arm, daarna kon ik niet goed praten en hing mijn mond scheef. De mensen die bij mij waren belde 112.
Na 24uur opname werd ik naar huis gestuurd; het was migraine. Een week of 5/6 later vertelde een andere neuroloog mij dat het weldegelijk een tia was geweest. Ik had links uitval, maar het propje is rechts begonnen (heeft daar de uitval veroorzaakt van mijn linkerkant) en is links gestopt en dus ook links op de scan te zien en niet rechts. Ik had al die weken zo'n hoofdpijn achter mijn linkeroor, deze arts gaf mij weer bloedverdunners mee; met een dag of 2 trok de hoofdpijn weg. Ik heb gewoon al die tijd met een bom in mijn hoofd gelopen en deelgenomen aan het verkeer....
Hetzelfde ziekenhuis stuurde mij maanden later naar huis; "wellicht dat we de tia toch over gewaardeerd hebben, we kunnen geen oorzaak vinden. Als u geen last heeft van de bloedverdunners, dan mag u daarmee doorgaan".
Een second opinion in een ander ziekenhuis heeft inzicht gegeven; ik raad het iedereen aan om de oorzaak te vinden.

Koen van Venetie
een maand geleden

hé, ik kan niet kopiëren van de site en ook niet rechtsklikken! Ik wil wat gegevens gebruiken. Ik ben vrijwilliger.

team Hersenletsel-uitleg
een maand geleden

Dag Koen. Dat is onze coypyright bescherming. Teveel tekst van ons is gekopieerd door commerciële hersenclubs die daarmee geld verdienden aan ons harde werk. (wij werken als vrijwilliger- met als onze professionele kennis)

We zullen jou een mailtje sturen waarvoor je de tekst nodig hebt en dan bezien of we je toestemming kunnen geven mits het niet op internet komt. :)

OP de pagina https://www.hersenletsel-uitleg.nl/over-ons/disclaimer-copyright-en-cookies kan je alles lezen wat wel mag en wat niet. Onze jurist houdt hier toezicht op.
Wacht onze mail maar af! Groet van ons!

Kathy van Bommel Pol
2 maanden geleden

Ik wil jullie een HEEL GROOT compliment maken over de EXACTE uitleg zoals ik het ook beleef, over de professionaliteit waarmee deze txt-en worden opgesteld. Het enige is dat ik de txt-en niet kan afdrukken en dus moet van elk scherm een jpg van maken waardoor de txt-en niet in 1 document kan worden opgeslagen kunnen worden. Dat is dan ook het enige min punt...! Verder ben ik erg tevreden als ik het afgedrukt krijg, dat zelf de "professionals" hier er nog extra (NOOD-ZAKELIJKE) informatie uit unnen halen. Bv. sommige profs (in NAH!) hebben nog nooit van "hersenmoe" gehoord... en handelen daar dus ook niet naar, want IK moet, ondanks dat ik hersenmoe ben ZELFSTANDIG bepaalde handelingen uitvoeren... Zoals zelf mn lichaam van het bed draaien en dat gaat bijna niet omdat ik zo verschrikkelijk HERSENMOE ben en ik heb last van duizeligheid ook nog...

B
3 maanden geleden

Goedemiddag,

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze informatieve website. Het helpt mij, als NAH patiënt met diffuus hersenletsel na een multitrauma, om aan anderen uit te leggen hoe het werkt in mijn hoofd nu. Ik stuur anderen soms een link van de url van de pagina over neurofatigue. Ik ga namelijk vaak in 'overdrive' als ik over mijn grenzen ga wat het voor anderen lastig maakt te herkennen dat ik eigenlijk aan mijn tax zit. Ik merk dat de informatie voor mensen om me heen verhelderend is en door hun begrip voel ik me veel minder eenzaam.
Ik hoop dat jullie nog lang in de lucht mogen blijven. Heel hartelijk dank voor al jullie moeite en harde werk!

hanny de jager
3 maanden geleden

In een uitleg voor de school waar ik werk heb ik de website als tip om te lezen opgegeven.
Ik hoop dat dat geen probleem is

Danielle
3 maanden geleden

Beste allen,

op de subpagina lacunair infarct las ik dat jullie ervaringen zochten van afwijkende klachten/symptomen (andere dan te herkennen met de FAST-test).

Ik heb 2 maanden geleden een klein lacunair infarct gehad in de thalamus links.
Ik werd 's ochtends wakker met een tintelend gezicht van wenkbrauw tot kin, tintelende tong, verdoofde tanden en lippen, verdoofde tintelende vingers. Dit allemaal precies rechts. Uit bed komend zakte ik wat door mijn rechterbeen, mijn rechterarm was een beetje ongecontroleerd en ik was enorm duizelig. Direct naar de huisartsenpraktijk gegaan, die in mijn appartementencomplex huist. De huisarts deed diverse tests waaruit zij concludeerde dat het geen TIA kon zijn (want geen krachtsverlies, geen afasie etc.) maar ze vertrouwde het niet en stuurde me naar de neuroloog van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Die deed dezelfde tests en trok ook de conclusie dat het geen TIA kon zijn, maar was bang dat het beginnende MS was. Er werd een MRI-scan ingepland die 3 weken later plaatsvond. De uitslag een week later, was dat het wel degelijk een CVA was geweest. Lacunair infarct op de thalamus links, precies op een plekje waar ze nog niet veel van weten maar wel dat dit het gevoel in je mond, lippen, tong, tanden en vingers beheerst. Mijn klachten nu zijn nog steeds dezelfde. Ik moet me flink concentreren om mijn rechtervingers te kunnen bewegen, mijn rechterarm vanuit mijn schouders is nog steeds iets ongecontroleerd, zo ook mijn rechterbeen, de concentratie maakt me duizelig en vermoeid en dan kom ik ook slecht uit mijn woorden. Met mijn uitspraak is niets mis, mensen merken nauwelijks wat aan me, maar het zoeken naar de juiste woorden vergt moeite. Lippen, tong en tanden voelen nog steeds alsof een tandartsverdoving aan het uitwerken is en álles smaakt bitter. Dit infarct is hoogstwaarschijnlijk ontstaan door een jarenlange hoge bloeddruk (als je zelden wat mankeert wordt die zelden opgemeten).

Ik schrijf dit omdat ik hoop dat men bij dit soort klachten toch ook aan een TIA/CVA denkt. Ik heb heel veel geluk gehad, in de 4 weken na vaststelling van het infarct had het me, zonder de medicatie die ik nu heb, nog een keer kunnen overkomen.

Als laatste wil ik jullie complimenteren met deze website. Uitgebreide uitleg in duidelijke taal. Ik werd erop geattendeerd door een lotgenote. Heel veel succes en dank jullie wel!

Arjen Berghuis
4 maanden geleden

Beste hersenletsel-uitleg.nl,

Laat ik beginnen met dat dit een geweldige site is die voor iedereen goed toegangkelijk is.

Wil graag een opmerking maken over deze site,

Op www.hersenletsel-uitleg.nl/ermee-omgaan/tips-en-adviezen/15-misvattingen-over-nah wordt veel in hij vorm gesproken misschien dat hiernaar gekeken kan worden om dit aan te passen, kan voor nu even niet beoordelen of dit voor de hele site van toepassing is.

Mvrg.
Arjen Berghuis

team Hersenletsel-uitleg
4 maanden geleden

Dank je Arjan,
Deze pagina is geschreven door Jet van Swieten. Zij is gastschrijver geweest voor deze pagina. Zij betrekt het op haar man en dus niet in principe op alle mensen met NAH.
Dank je voor je feedback.

Yvonn de vos
6 maanden geleden

Ik ben mijn man vorig jaar verloren aan een niet aangeboren hersenletsel drama 15keer geopereerd draine plaatsen grr

Karen
6 maanden geleden

Via facebook zag ik de link voor de sleutelhanger actie.
Ik wil graag even melden dat deze actie op de website zeer moeilijk te vinden is.
Via de link zie ik dat ik 'sleutelhanger' kan vinden onder het bladje 'over ons'.
Een op deze pagina(home - over ons) staat er geen verwijzing naar de actie sleutelhanger. Wel vind ik hoe hersenletsel-uitleg gesteund kan worden onder het bladje stichting.
Omdat jullie zo een mooi werk leveren en echt wel nood hebben aan financiële steun om onderzoek te kunnen doen is mijn mening dat er duidelijker een bladje 'steun ons' mag komen zodat iedereen makkelijker de info vind om te kunnen doneren.
(De info is wel te vinden alleen vergt het wat werk om bij het juiste bladje terecht te komen.)

Verder ook wel een welverdiend serieus compliment, de website is zeer mooi opgesteld voor patiënten!!
Persoonlijk heb ik al veel gehad aan de informatie die hier gedeeld wordt.
Bedankt!

Miriam
6 maanden geleden

Ik wil eigenlijk wat opmerken over de uitleg van hemianopsie. Ik heb zelf partiele henianopsie links. De getoonde voorbeelden storen mij.
De getoondehalf zwart gemaakte beelden komen niet overeen met wat ik zie.Ik lijkt een compleet beeld te zien met links een rafel randje.
Dat ik bijna een half beeld mis viel mij pas na 6mnd op! Ik weet natuurlijk niet wat andere mensen zien maar voor mij klopt
het geschetste beeld niet!
Volgens mij zijn er meer mensen die een stuk beeld missen zonder dat ze het in de gaten hebben.
Ik had een vb getekend maar kan deze helaas niet bijvoegen.
Verder ben ik blij dat er op deze situatie zoveel informatie te vinden is. Hiervoor bedankt!

Milou Grefkens
7 maanden geleden

Beste Hersenletsel-uitleg,

Voor een nieuwe human interest serie van omroepvereniging BNNVARA maak ik een reeks portretten over jonge Nederlanders. In een van de afleveringen willen wij graag aandacht besteden aan bijzondere, unieke of inspirerende relaties. Het lijk mij heel erg mooi hierin ook een portret te maken van een stel na NAH. Ik heb hier ooit een verhaal van gezien in het EO-programma Jong (uit 2012) en dat raakte mij enorm.

Hiervoor ben ik op zoek naar een stel van onder de 40 jaar dat graag hun verhaal zou delen, waarbij de relatie of de persoon sterk veranderd is na de NAH maar die er samen toch nog voor blijven gaan.

Ik hoop dat u mij hierin verder kunt helpen, misschien door het verspreiden van een oproepje? Of wellicht kent u mensen binnen uw netwerk?

Bij voorbaat dank en ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groet,
Milou Grefkens
Redacteur

Mariska
7 maanden geleden

Wat een geweldig topteam heeft Hersenletsel-uitleg. Wat een goede site. Zoveel BETER dan de rest.

Moet altijd denken aan het liedje: "You're simply the BEST, better than all the rest"

Jullie gaan 100% voor de mens met hersenletsel. Jullie hebben respect en geen winstbejag, geen mooie praatjes om de eigen zakken te vullen.
Geen schijnwaarheid.

Je voelt aan elke pagina dat hier met respect gedacht wordt over het leven wat we moeten leiden. Jullie staan aan onze kant. Zo mooi.
Dank jullie wel voor zoveel heldere info.

Aerts Adelin
7 maanden geleden

Ikzelf heb een cva gehad. En kan mij in een verhaal herkennen. Was verlamd de linkse zijde van mijn aangezicht en slikken. Kon niet meer praten. Maar wist wel wat antwoorden . Gevoelens lagen overhoop volledig het tegenovergestelde. Ja werd nee,lachen werd huilen....’veel revalideren. Kan terug praten maar nog veel neveneffecten. Teveel geroezemoes ,licht,teveel beweging rond mij,muziek of lawaai. Veel stress. Maar we zijn er nog en genieten veel meer van de kleine dingen die een ander niet meer ziet. Al wie dit leest,veel sterkte en maak het voor jou gemakkelijk jij bent de patiënt en men moet het ritme maar aanpassen aan jou.

Andy
8 maanden geleden

Beste medewerkers van Hersen letsel uitleg
Wil jullie persoonlijk bedanken voor dit medium die jullie hebben neergezet
Heb zoveel steun door jullie uitleg en informatie ..
Ga zo door en een ode aan jullie
Veel veel dank voor deze mooie site

Benny
9 maanden geleden

Ik zal het proberen kort te houden.
Over mijzelf: man,46 jaar,4 jaar geleden 2x herseninfarct gehad..100% afgekeurd, 2 tienerkinderen+ vrouw.

Deze website beschrijft gelukkig zo goed wat ik elke dag ervaar...het is bijna eng om te lezen.
Zoveel moeite altijd moeten doen om dingen uit te leggen altijd.

Mijn klachten:
schouderpijn
Hoofdpijn die geen hoofdpijn is (lijkt meer hersendruk)
Veels te hoge bloeddruk.
Heb veel acceptatie problemen dat ik niet meer kan wat ik altijd deed..hard gevochten om weer "normaal"te worden,maar dat geeft teleurstellingen.
Veel moeheid.
Verwardheid..en veel ontwijkgedrag (verjaardagen,ouderavonden)

Op dit moment kan ik niet echt zeggen dat het goed gaat, mis mijn oude leven en moet nog invulling geven aan mijn nieuwe leven.

Heb mezelf ook aardig geïsoleerd momenteel.

Krijg een brok in mijn keel bij veel teksten op deze site,zo herkenbaar.

Succes allemaal en groeten van een logenoot

Sylvia van Diepenbos Ballesteros
een jaar geleden

Een eye opener deze site ik had zoveel vragen ( 2014) en wat een herkenning 2015...ja dit is wat ik heb..en hoe ga ik hiermee om...bedankt hiervoor en nog steeds, ook naar mijn behandelaars toe ... 't scheelt uitleg ik snap meer..voordeel ik kan rustig de tijd nemen om jullie site te lezen en voorbereid op afspraak te gaan...jullie reikte mij de hand.die ik graag aannam ..liefs Sylvia

Susan
een jaar geleden

Wat ongelooflijk fijn dat ik nu -na ruim een jaar - nog nieuwe informatie tref waardoor zaken duidelijker worden! Hulde en een groot dankjewel voor het maken van deze site.

Otten
een jaar geleden

Dank voor de vele informatie in " hersenletsel- uitleg".
Kan zo een beetje meer begrip hebben voor mijn " uit het niets komende" stemmingswisselingen, vermoeidheid,prikkelgevoeligheid, enz.

Marleen Peeters
een jaar geleden

Had ik maar jaren eerder van het bestaan van deze site geweten! We hebben zo vreselijk lopen tobben na het NAH van mijn (inmiddels ex-)partner. En nog steeds zijn we er niet helemaal. Met de kinderen gaat het nu redelijk. Nu ik nog!

Tijmon
een jaar geleden

Wat een geweldige website!! Ik hoop dat iedereen met NAH jullie gaat vinden. Ik zit te huilen terwijl ik dit typ en ik ben geen watje ;-) Ik kan niet beschrijven hoe fijn het is om na al die tijd in één keer zoveel herkenning te vinden. Wat een geweldige plek.

Ik ga me aanmelden voor een vacature om jullie te gaan helpen.

Gerard van Gurp
een jaar geleden

Ben in 2009 geopereerd aan een hersentumor links.
Hierdoor allerlei klachten, waaronder er snel overprikkeld. Vooral meerdere mensen bij elkaar.
Een oplossing gevonden: Koptelefoon met noise cancelling
Dit werkt erg goed. De herrie wordt weggefilterd maar je kunt nog wel met elkaar praten en luisteren. Ik heb de SONY WH-1000XM2
Kan weer voor het eerst een keer uit eten gaan

Jolanda
een jaar geleden

Prima site. Mis alleen informatie voor alleenstaande zonder groot sociaal netwerk. Hoe leg je uit wat je vaak zelf niet kunt bevatten.

Henk Waardenburg
een jaar geleden

Uw website beschrijft veel voor ons herkenbare zaken . Mijn vrouw heeft eind december 2016 een CVA gehad en ikzef in 2013. Het is ons opgevallen dat de nazorg een ongestructureerde lappendeken is. Veel goedbedoelde particuliere initiatieven zonder enige merkbare samenhang zodat er niet veel overzicht is. Vanuit medische hoek wordt alleen gekeken naar wat " de scan" te zien geeft en voor al het andere volstaat een schouderophalen. Kortom: lieve (leken-) experts en ervaringsdeskundigen bundel uw krachten en bied een begrijpelijker en overzichtelijker hulplandschap!
Geef niet op!
Henk Waardenburg

Arjen de Haan
een jaar geleden

Eindelijk een site waar ik wat aan heb. Sinds januari dit jaar heb ik last van niet kunnen slapen door jarenlange (onbewuste) en bewuste stress. Hiervan was eerst mijn spijsvertering van slag met als nagevolg het niet kunnen slapen. Bij neurofedbackbehandelaar is overprikkeling gemeten van mijn hersenen ook in rust. Het is nu bijna augustus en ik heb telkens mijn nodige slaap(ook niet meer als 5 tot 6 uur iedere nacht) kunnen pakken. Eindelijk doorverwezen naar slaapcentrum, maar wel wat laat. Is nu nog wachttijd van 6 weken. Ik begin met biofeedback, want ben laatste weken vaak extreem moe. Heb hulp van psychologe en psycho somatisch fysiotherapeute en ben mijn stress echt aan het aanpakken. Ben toch bang dat het misschien niet goed komt. Heb te lang met klachten doorgelopen. Wil niet in coma, psychose o.i.d. belanden door overprikkelde hersenen en zenuwstelsel. Heb ook vaak dagelijks last van prikkeling in linkervoet.
Elke negatieve gedachte, ook maar een fractie lokt van alles uit. Daarom nu noodgedwongen ontstressen. Wat kan ik nog doen om als het mis dreigt te gaan door chronisch slaaptekort

Carsten Hemso
2 jaar geleden

Mag ik even kwijt dat ik jullie website echt briljant vindt? Hoe jullie informatie verstrekken over verschillen bij aandoeningen is bijzonder goed. Vaak als je informatie leest van sites met goede bedoelingen heb ik toch het gevoel een soort van bijsluiter te lezen. Ik kan van alles en nog wat aan bijwerkingen krijgen en dat helpt mij niet mij neer te leggen bij de situatie. Dat is bij jullie compleet anders. Jullie komen op uitzonderlijke wijze tot de kern en onderbouwen veel met documenten en links naar bronnen dat het gewoon heel duidelijk wordt waar het om gaat zonder dat het iemand angst toe jaagt. Sterker, het geeft het inzicht wat je nodig hebt om alles beter te begrijpen. En ik begrijp bepaalde aspecten nu zoveel beter dankzij jullie site. Ik wou dat er in de medische wereld en in de verzekeringswereld net zo respectvol met ons om gegaan zou worden. En gekeken naar zoveel andere aandoeningen, zouden velen die mensen in hun omgeving hebben die het niet zo goed kunnen begrijpen, naar jullie site moeten verwijzen. Het is het meest educatieve platform op gebied van hersenaandoeningen en verwante zaken. Mijn diepste respect en dankbaarheid hiervoor.

Dion Guffens
2 jaar geleden

Alstublieft maak doneren per sms of Ideal mogelijk, lage drempels om te doneren geven hogere inkomsten.

wieneke van Doorn
2 jaar geleden

De afd revalidatie van het AMC ziekenhuis willen graag 10 poster bestellen onderwerp: onzichtbare gevolgen na CVA

Aaltje Westerhof
2 jaar geleden

Ik mis onder kopje mantelzorgers en dan onder kopje: ik zoek info over een specifieke vorm van hersenletsel, de doorverwijzing of link.
Wij, mijn man, is een specifiek NAH-er en had gehoopt daar info te vinden.

Uiteraard leest de rest van de website heel prettig en veel herkenbare info

Karen Beijer
2 jaar geleden

Wat een fantastische website! Heel fijn voor (ons) ouders met kinderen met hersenletsel. Ik mis echter wel informatie over gevolgen van het (gedeeltelijk) missen van de Corpus Callossum (ACC). Is dat met een bepaalde reden? Met vriendelijke groet, Karen Beijer

Henk Nieuwenhuys
2 jaar geleden

Goede morgen, ik probeer mij aan te sluiten van uit China. Ik heb geen Facebook. In 2002 ski ongeluk gehad met NAH net zoals Michael Schumacher op de zelfde plek. Ik ben een boek aan het schrijven over de slechte zorg in NL voor NAH als je bij het verkeerde ziekenhuis bent.
Ik heb mijn grenzen weer ontdekt, heeft wel 15 jaar geduurd.

Mvg, Henk

Monica Blom
2 jaar geleden

Ben blij te lezen dat mijn "restverschijnselen"na herseninfarct in de kleine hersenen door u wel serieus genomen worden. Heeft u deze informatie ook in boekvorm?

Jos Thijs
2 jaar geleden

Hoi,
vandaag ontdekte ik uw site. Mijn vrouw heeft NAH na een aanrijding als fietser door een auto.
Het is waarschijnlijk een veelvoorkomend cliche, maar steeds weer uitleggen wat je hebt, je ziet er immers goed uit, blijft een groot probleem.
Dankzij jullie site is het wat makkelijker geworden om de juiste uitleg te vinden en om ook voor onszelf een duidelijke weg te banen door alle problemen en vooroordelen.
Zeer verhelderende en in gewone mensentaal geschreven artikels maken het een zeer overzichtelijke site en een grote bron van informatie voor iedereen met NAH en diegene die er van dichtbij betrokken zijn. Ook voor belangenbehartigers zou dit een goede zaak zijn deze pagina`s zeker eens te bezoeken.
Jos

J. Weber
2 jaar geleden

Ik wil de redactie danken voor de verhelderende en duidelijke uitleg op deze site. Voor mij persoonlijk vielen stukjes op z'n plek bij het lezen over de gevolgen van CVA's in het Cerebellum. Het zou fijn zijn als deze site ook een Engelse vertaling had, al is het maar vanwege het feit dat er in het Engels niet dergelijke heldere en toegankelijke teksten zijn te vinden. Veelal sec wetenschappelijk en niet gericht op persoonlijke consequenties. Dan kunnen anderstaligen ook leren of hulp vinden bij uw site.

Irma Rood
2 jaar geleden

Dag,

Ik ben op zoek naar Marius König. Hij is gepromoveerd op 15 december 2016 op getraumatiseerd uitgesteld hersenletsel.

Een half jaar gelden was hij in een radioprogramma, waarbij zijn promoveren werd aangekondigd.

monique voogd
2 jaar geleden

Hallo,
herstellende van een beroerte, 1 jaar geleden. ik heb al last van lichte epilepsie. waar ik nu nog tegen aan loop, het moe zijn, teveel prikkels als ik in een kamer zit met veel mensen. en ze zeiden in het ziekenhuis, u heeft geen beroerte gehad, terwijl links niets deed, ik niet kon praten. er was niets te zien op de mri. en nu lees ik dat het niet zo hoeft te zijn. als patiënt ben ik ook niet goed behandeld door mijn neurologe en huisarts. nee mevrouw, het was niets. terwijl ik zo gauw moe ben, na een drukke dag erg moe zelfs, en ik elke keer op tijd naar huis moet als het te druk is ergens.

Sijmen
2 jaar geleden

Gegroet,

Ik begrijp en accepteer dat er reclame op uw website moet staan vanwege de inkomsten. Het zou alleen heel fijn zijn als u gaat onderzoeken of bewegende reclame vermeden kan worden. Gezien het onderwerp, overigens erg nuttig voor mij, is bewegende reclame denk ik voor veel bezoekers zeer lastig om hiermee om te gaan. Mogelijk iets te scherp geschreven, overprikkeld door de bewegende reclame.

M.v.g. Sijmen

Johannes Verheijden
2 jaar geleden

Campagne #ditisCP van start

Beste mensen,

Voor het succes van deze campagne hebben we ook jullie hulp nodig!

Waarom deze campagne?
Met deze campagne willen we meer bekendheid geven aan cerebrale parese (CP) en laten zien hoe het is om te leven met deze aandoening. Cerebrale parese is een houding en bewegingsstoornis die veroorzaakt wordt door een hersenbeschadiging die voor het eerste levensjaar optreedt. Vroeger werd het ook wel spasticiteit genoemd.
De helft(!) van alle kinderen in de kinderrevalidatie heeft CP, maar op straat kent “niemand” deze aandoening.

Verschillende mensen met CP hebben hun leven vastgelegd met de camera. Zij filmden twee weken lang hun dagelijks leven. Deze beelden zijn gebruikt in vier korte films van ongeveer vijf minuten en in een korte campagnespot.

Aandacht
De campagne wordt via Facebook en Twitter ingezet. Elk bericht leidt naar de campagnewebsite www.ditiscp.nl . Op deze site zullen gaandeweg berichten komen die door mensen met CP en/of hun ouders/verzorgers via #ditisCP zijn gepost. Denk hierbij aan foto´s en-of filmpjes van hun eigen leven.

Aan jullie de vraag om aandacht te besteden aan deze campagne en/of via jullie kanalen de berichten van de campagne zoveel mogelijk te (laten) delen zodat we een zo’n groot mogelijk bereik creëren. Gebruik daarbij #ditisCP

Op die manier ontstaat er hopelijk een olievlek die in rap tempo over Nederland gaat.

De campagne loopt door tot en met februari 2017.

Zet CP in Nederland op de kaart: #ditisCP

Hartelijke groet,

Team BOSK

PS: zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=EN1yARW1J7w&index=2&list=PL7FURB0inna4DdN9qi7s-xfoWVkex7WIn

Sanne van Mierlo
2 jaar geleden

Hallo,

U heeft hele goede informatie op de website staan die ik goed kan gebruiken in de scriptie die ik op dit moment aan het schrijven ben. Echter vroeg ik me af of het mogelijk is om ergens wetenschappelijk bronnen te vinden over overprikkeling?

Groetjes,

Sanne van Mierlo
4e jaars student Fontys Sporthogeschool
Onderzoek naar CVA en Virtuele training

Anja van Os
2 jaar geleden

Beste mensen, Dank voor deze goede site. Erg praktisch en behulpzaam. Vraag t.a.v. de download-kaartjes met info voor buitenstaanders: zijn die er ook in het Engels? Ik zou ze goed kunnen gebruiken op luchthavens, waar de begeleiding en douane geen idee heeft hoe ze met me om kunnen gaan.
MvG, Anja van Os

Hans Peter van Rietschoten
2 jaar geleden

Beste web redactie,

Op het gevaar af door u als ordinaire boekverkoper te worden gezien wil ik u toch attent maken op het boek dat afgelopen voorjaar verscheen. Hierin wil ik door het optekenen van mijn ervaringen met epilepsie en de aanloop naar een epilepsie operatie lotgenoten van dienst zijn.

Een en ander heeft in geen enkel opzicht commerciële waarde voor mij. Via mijn uitgever kon ik het kosteloos laten uitgeven en de opbrengst ervan dekt voor het overgrote deel de kosten. Slechts 10% aan royalty's ontvang ik en dit is niet kostendekkend voor o.a. reiskosten die ik maak tbv promotionele activiteiten.

Graag wil ik u vragen mijn boek onder de aandacht te brengen. Ik gaf het de titel " op weg naar het onbekende" mee.

Alvast dank voor uw moeite en een fijne dag gewenst.

Hans Peter van Rietschoten

Naomi Bakker
2 jaar geleden

Beste hersenletsel-uitleg,

Op ons gezondheidsplatform Mijn Gezondheidsgids hebben we een patiëntenverhaal coma gepubliceerd: https://www.mijngezondheidsgids.nl/patientenverhaal-coma/

In dit verhaal vertelt Bram over hoe hij na een ernstig ongeluk in coma raakte en hoe het nu met hem gaat.

Misschien is het een goed idee om dit artikel via jullie site of Facebook-pagina onder de aandacht te brengen?

Ik hoor het graag!

Vriendelijke groet,
Naomi Bakker | Webredacteur Mijn Gezondheidsgids

Francisca
2 jaar geleden

Ik wil jullie een groot compliment maken voor alle inzet die jullie leveren richting hersenbokaal!! (ik heb daarover gelezen op de nieuwspagina). Jullie zijn 1 van de 3 genomineerden las ik en ik hoop van harte dat jullie de prijs winnen zodat dat fantastische product verder ontwikkeld en uitgewerkt kan worden!!! Chapeau! Francisca.

Marian
2 jaar geleden

Ik ben verslaafd aan de vele morfine en het diverse gebruik van pammetjes.
Ik ontken hetniet ik weet heel goed dat ik verslaafd ben.
Maar het stoppen ermee is zo moeilijk dat de huisarts mij adviseerde om er toch maar gewoon mee door te gaan, ik voelde mij bij ieder pilletje minder zoveel slechter.
Ik heb uitgezaaide borstkanker naar mijn hersenen.
Ik begrijp de boodschap over de verslaving, toch stoort het mij omdat het in de praktijk helemaal niet makkelijk is zoals de boodschap doet voorkomen
Alsof even bellen helpt om van die verslaving af te komen, ik vind dit absoluut niet correct.
Het afkicken is vreselijk zwaar. En in mijn geval zelfs ongewenst mijn motoriek is verstoort dit word vele malen erger bij het afbouwen van bv. de morfine

Lucas Boersma
2 jaar geleden

Bericht inhoud:

Nav een hersentrauma, kan ik het Project-Overprikkeling van harte aanbevelen.

Ik heb als ervaringsdeskundige nog steeds last van Overprikkeling na een lichte of matige hersenschudding aan weerszijden van mijn hoofd.

Dagelijks heb ik te maken met mijn commotioneel syndroom en ondanks professionele ondersteuning die ik gehad heb van een revalidatiecentrum die mij goed geholpen heeft.

priks.jpgWilt u uw feed back over deze site geven?

 

Contactformulier tijdelijk buiten gebruik. Excuses. Overmacht