Kalender

KALENDER KAN NIET MEER BESTELD WORDEN na 13 oktober. HET IS INMIDDELS de sluitingsdatum 14 oktober ! We gaan nu voor jullie aan de slag! :)

Blijde mededeling
JA! De eerste kalender van Hersenletsel-uitleg is een feit. We hebben gekozen voor een jaar kalender 2018. (Omdat een verjaardagskalender een feestje moet blijven en niet iets met hersenletsel te doen moet hebben). Het zijn twaalf pakkende posters met teksten over het leven met hersenletsel.

Formaat : A4 liggend, zijdeglans.


Eerste indruk:
**** Zie hier onze proefdruk zoals de kalender er uit komt te zien  ***
Onderaan deze pagina kan je alle maandafbeeldingen zien. Klik om te vergroten.

Bestellen?
Wij bestellen alles in één keer bij de drukker op 15 oktober 2017 en laten die naar ons toezenden. 15 euro is exact de prijs die wij moeten betalen bij de drukker plus 4 euro verzendkosten =19 euro. Als je er twee bestelt ben je goedkoper uit omdat er twee kalenders in één verzendenvelop passen. Dan is de prijs voor twee kalenders niet  2 x 19 euro maar 34 euro enz.
Na 13 oktober kan je NIET meer bestellen.
 
Betalen
Je noteert het bedrag dat bij het aantal kalenders hoort dat je wil gaan bestellen. Dat bedrag maak je over aan Iban NL42 ASN B0 709 052 170  ten name van J.G. Tusveld  (= penningmeester van foundation for Brain Injury Explanation) onder vermelding van 'kalender' en het aantal kalenders. 
DE NAAM VAN DE STICHTING wordt niet geaccepteerd nog bij de bank, u kunt het beste J.G.Tusveld invullen (penningmeester van de stichting) En dat gaat helemaal goed komen!
 
Levertijd:
Zodra we deze order in zijn totaal binnen hebben, (duurt enkele dagen) gaan we beginnen met het verzenden via de post van jouw kalender zodat jij die binnen twee weken hebt nadat de kalenders bij ons zijn afgeleverd. Reken er op dat je kalender voor 14 november bij jou op de mat ligt. Ruim voor sinterklaas en kerst.

Exact de prijs als bij de drukker
Je betaalt exact dezelfde prijs als je deze kalender in dit formaat bij de drukker zou bestellen. Maar omdat wij in grotere aantallen gaan bestellen kunnen we een korting krijgen als we meer dan 50 kalenders afnemen. Die korting schenken we aan de stichting van Hersenletsel-uitleg; het goede doel dus.
 

Bestelformulier. IS ONKLAAR= NA 13 oktober '17 KAN NIET MEER BESTELD WORDEN

NB!
* Let op na de datum van 13 oktober 2017 is deze kalender absoluut niet meer te bestellen*  Dit omdat jouw overboeking van de betaling naar de stichting, niet op tijd komt om meegenomen te kunnen worden in onze bestelling.

 

Elke donatie telt
Wij hebben gekozen voor de voor beide partijen meest veilige manier. Omdat we een kleine stichting zijn die op kleine donaties draait, hebben wij niet de financiële middelen om in grote aantallen in deze kalender te gaan investeren en deze zelf in grote aantallen in te kopen. Die misschien ergens in een kast blijven liggen omdat we teveel hebben ingekocht.

Vooral omdat we willen dat de donaties die aan ons geschonken worden, gebruikt worden om hersenletsel-uitleg te ondersteunen. 

Lees meer over onze stichting of over rechtstreeks doneren zonder kalender aankoop.

Zo ziet de kalender er uit. (pagina moet geheel geladen zijn anders zie je niks..)

1 = Januari , pijltje naar rechts volgt Februari enz.