Home » Over ons

Over ons...

Lees onder deze menu buttons door over ons, wie zijn wij? Wat doen wij?

Over ons

Korte samenvatting:

  • Wij zijn een klein team met medische en paramedische professionals met neurologie of hersenletsel als expertise èn meerdere mantelzorgers èn meerdere hersenletselgetroffenen. Allen enorm betrokken bij de mens met hersenletsel. Lees meer..
  • Wij werken vrijwillig voor deze site. 
  • Wij zijn sinds 2015 een ANBI stichting. Lees meer...
  • Wij zijn sinds 2016 ook een patiëntenbelangen organisatie voor mensen met overprikkeling bij hersenletsel: Project Overprikkeling.
    Aangesloten bij de Dutch Brain Council. Voor deze doelgroep bestaat een specifieke website: www.overprikkeling.com
  • Wij zijn op meerdere social media sites :Twitter: @NAH_uitlegFacebook, Pinterest, Linkedin , You tube en Instagram: hersenletsel_uitleg.

  • Wij hebben in 2017 voor het eerst de internationale dag van Overprikkeling bij hersenletsel en hersenaandoeningen gelanceerd. Vanaf 2017 is dat elk jaar 23 juni.
  • Lees het interview met de oprichtster van Hersenletsel-uitleg en Project Overprikkeling in het HersenMagazine van de Hersenstichting van augustus 2017, pagina 12 en 13, met als titel "Overprikkeling legt het leven lam".

Contact

Wilt u een taak als vrijwilliger op u nemen in ons team? Kijk dan bij de vacatures.

Wilt u Partner worden? Wilt u ons helpen? / Wilt u een advertentie plaatsen? Kijk op die pagina voor mogelijkheden. Wilt 

Zoekt u een poster om te downloaden? Klik hier.

Zoekt u hulp? Klik dan hier...

Heeft u zelf last van overprikkeling en wilt u lid worden van de Facebookgroep? 

We hebben ook Facebookgroepen voor ouders van een kind met hersenletsel-, familie en vrienden van iemand met hersenletsel en een tienergroep met brusjes (broers en zusjes) en kinderen van iemand met hersenletsel.

Zoekt u advies over hersenletsel, klik dan hier....