Kennissite gemaakt door professionals en ervaringsdeskundigen sámen. Erkend door universiteiten, Hoge Scholen, zorgprofessionals en patiëntenorganisaties. Winnaar Gouden Speld van Verdienste voor opvallend goed werk voor NAH

Home » Over ons » Over ons - wie zijn wij » Reactie plaatsen

Interactie

priks.jpg

Er is geen contactformulier. Dit i.v.m. personele bezetting.

Wij kunnen geen medische vragen beantwoorden, daar is internet niet geschikt voor. Ga daarvoor naar uw arts of naar een (gratis) hersenletselteam in uw regio.
Of stel je vraag aan:

breinlijnlogo.jpg
Of mail hen info@breinlijn.nl

Of bel hen 085-225 02 44  ______________________________________________________

Besef dat hersenletsel niet altijd zichtbaar is op een MRI of CT scan.

priks.jpg


Gedachtes over zelfmoord? Bel 113  https://www.113.nl/

113info.jpg

priks.jpg

  • Wilt u feedback geven op deze site als reactie? Gebruik het formulier hieronder.
  • Wilt u partner worden? / Wilt u een advertentie plaatsen? Wilt u ons helpen? Kijk op  die pagina voor mogelijkheden. 
  • Zoekt u hulp? Klik dan hier...
  • Zoekt u advies over hersenletsel, klik dan hier....
  • Zakkaartjes  die snel uitleg geven over onzichtbare gevolgen kunt u downloaden (en printen) vanaf de downloadpagina. Wilt u ze kant en klaar gelamineerd? Dan kunt u ze bestellen via deze link.
  • Wij zoeken vrijwilligers. Zie vacatures.
  • Wilt u een review geven over Hersenletsel-uitleg? Pak uw kans op: https://www.watvindik.nl/  In de zoekbalk kunt u Hersenletsel-uitleg vinden of Project Overprikkeling. In de zijbalk staat een pennetje met de tekst: "Wat vind jij?" Geef een review en/of  sterren en bevestig dat onderaan. Dank!

priks.jpg

Wilt u iets schrijven over de website? Feedback of compliment?

Dit formulier is niet geschikt om met ons over andere zaken te communiceren. Weet dat we met een klein team alle oorzaken en gevolgen proberen te beschrijven maar dat dat nog echt niet af is. We beseffen dat terdege. We doen ons best.

priks.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Hans J.H.M. Harink
4 maanden geleden

Een FANTASTISCHE site! Complimenten; echter ik begrijp WERKELIJK NIET waarom u het uitprinten van deze belangrijke info hebt geblokkeerd !!!!!

JorisenNoa
4 maanden geleden

Wij doen een pws over stress en hersentumoren en zouden graag onze enquete in jullie groep willen delen: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=zq1sv0wCVk-c31iJjW_x6VnPaH9EJ0pKmnviPhP579FURFFBVURINTVYUU9XQThKSFdJVkRYVldCQi4u

Peggy Heijnen
5 maanden geleden

Goedendag,
Ik heb zelf hersenschudding/pcs opgelopen. Ik ben in behandeling geweest bij movethebrain in zeist. Van heel veel klachten kan ik ma de behandeling mijn leven langzaam weet oppakken. Zij hebbem iedere 2 weken 10 mensen die ze helpen. In mijn groep maar ook de mensen die ik ontmoet uit andere groepen hoor ik alleenaar dezelfde positieve verhalen. Sommige zelfs na 10 jaar klachtenvrij. Jammer dat hierover nog niks staat bij jullie.

M de Boer
5 maanden geleden

https://www.hersenletsel-uitleg.nl/informatie/links-naar/poli-klinische-revalidatie-en-behandelcentra

Ik zie het daar wel staan. Ik had dit met de loepfunctie zoekbalk gevonden

Georgette
5 maanden geleden

Beste heer/mevrouw,

Ik zou graag van u willen weten (1) Wat voor mogelijke diagnoses er gesteld kunnen worden nadat er een neuro-psychologisch onderzoek wordt verricht? En (2) wat de gevolgen/consequenties kunnen zijn op sociaal, persoonlijk, professioneel vlak behorend bij die diagnoses? (3) Welke beperkingen er kunnen worden gelegd in je leven mbt opvoeding, werk, enz. en of je zo’n diagnose voor het leven hebt?

Lilian Lambrechts
6 maanden geleden

Beste redactie, ik las een bericht over theater de Kring in Roosendaal. Die gaan vanaf september hun voorstellingen in het theater ook aanbieden om thuis te bekijken. Lijkt mij een uitgelezen kans voor mensen met hersenletsel die vanwege overprikkeling niet (vaak) naar het theater gaan. Ik heb de directeur Jan-Hein Sloesen opmerkzaam gemaakt op hersenletsel-uitleg.nl. Hij gaat met jullie contact opnemen. Hoe kan hij dat het beste doen?
Groetjes Lilian Lambrechts

Jolanda de Vries
7 maanden geleden

Vanuit mijn werk voor Ranonkel wonen (ambulante begeleiding NAH) valt het mij dagelijks op dat de zorgvragers bij ons komen op basis van verwijzing door behandelaar of huisarts maar geen idee hebben wat zij van de hulpverlening kunnen verwachten en welke hulpverlening er nog meer mogelijk is. Om de mogelijkheden helder in kaart te brengen heb ik deze opgedeeld in zes stappen van lichte ondersteuning tot en met beschermd wonen. Dit om een eigen keuze in zorgzwaarte te kunnen maken. Aanvullend ben ik bezig deze stappen zo goed mogelijk uit te werken en om zo goed mogelijk duidelijk te maken wat er van de zorg binnen deze stappen verwacht kan worden. Om dit zo goed mogelijk te kunnen uitwerken zoek ik samenwerking met andere organisaties. Hierover wil ik graag met u in gesprek.

Met vriendelijke groet,

Jolanda de Vries
Bestuurder Ranonkel Wonen
06333420309

Inge Oud
8 maanden geleden

Ik vind het de meest informatieve site over NAH die er is. Complimenten! Zeer goed gedaan!

Partner- en relatietherapeut bij NAH, Inge Oud

Sandra van den Akker
8 maanden geleden

Beste medewerkers, mij is gevraagd mijn verhaal onder de poster hersenletsel uitleg te plaatsen maar ik weet niet hoe ik dat voor elkaar krijg.

Ik kreeg vanuit het niets enorme hoofdpijn toen ik ging liggen. Toen ik weer ging zitten schoot de pijn tot tussen mijn schouderbladen door. Verder kon ik alles en was er niets aan me te merken. Ik belde de huisartsenpost en moest ineens overgeven. Daardoor kwam er een ambulance. Op de EHBO hebben ze allerlei testen gedaan waar alleen wat verhoogde spierspanning uit kwam. de neuroloog liep schouderophalend weg maar was binnen 5 minuten terug met de uitslag van de scan. Ik bleek een SAB te hebben en daarvan de meest gunstigste vorm. Een perimecencephale bloeding. Dat is een bloeding tussen de hersenvliezen. Grote kans dat als ik naar de huisarts of de huisartsenpost was geweest dat ik weggestuurd zou zijn doordat er verder niets aan me te merken was.

Stan Huijbregts
9 maanden geleden

Ik wil jullie team mijn complimenten geven! Jullie hebben niet alleen de beste info, maar ook de beste hulp geboden. Het is werkelijk te bizar voor woorden dat jullie dit vrijwillig doen. Jullie verdienen een zetel in de hemel en goed betaalde baan in plaats van de betweters in hersenaandoeningen die hun collectebus vullen om de eigen baan te garanderen. ik blijf fan van jullie.

Gert-Jan Horsthuis
10 maanden geleden

In onderstaande pagina staat 'hockey' in rijtje van sporten met kans op CTE waar 'ijshockey' hoort te staan, naar mijn mening.

https://www.hersenletsel-uitleg.nl/oorzaken-ziektebeelden/hersenletsel-bij-degeneratieve-ziekte-ms-parkinson-c-huntington/chronisch-traumatische-encefalopathie

Groeten, Gert-Jan Horsthuis

Meggy
een jaar geleden

Ik zag graag een kopie ontvangen van het artikel: Neurofatigue, moe zijn onbelastbaarheid na hersenletsel.
Ik kan dit niet van de website kopieren.

Met vriendelijke groet,
Meggy van Houtum

Renée
een jaar geleden

Wat een fijne site met goede uitleg en herkenning!
Ik zelf ben met 28weken geboren gewicht van 700gr en heb twee hersenbloedingen gehad net na mijn geboorte. Ben nu 25jaar.
Ik las op de pagina ''Aangeboren hersenletsel" dat ook net na de geboorte een hersenbloeding wel degelijk klachten kan geven en die ondervind ik dan ook. Ik zou graag zien dat hier meer erkenning voor zou komen wat men weet hier nog te weinig over. Daarom stuit ik ook op veel onbegrip.
Zou ik misschien in contact kunnen komen met ''Marleen'', uit hett stukje Niet aangeboren hersenletsel om ervaringen uit te wisselen?
Alvast bedankt.

Renée

Marinus Tolman
een jaar geleden

Wauw wat een erkenning krijg ik hier. Dit is werkelijk de beste site die ik ever gezien heb over mijn klachten. Gelukkig heb ik een goede neuroloog die het ook erkent, maar jullie kiezen woorden die de spijker op de kop slaan!Dit moet mijn familie lezen want zij helaas...snappen er niets van en denken dat ik me aanstel.

Lisette
een jaar geleden

Complimenten voor deze site!
zelf heb ik een aantal jaar geleden NAH opgelopen, en inmiddels na veel goede hulp weer zo goed als volledig hersteld.
Nog een tip voor in het overzicht omgaan met NAH: mocht je toch even tv willen kijken; kijk naar omroep MAX de meeste programma's van deze omroep hebben een aanmerkelijk lagere 'beeld-wissel-snelheid' van andere zenders, waardoor ze voor mij veel beter te volgen waren.

Mir
een jaar geleden

Bedankt voor de duidelijke uitleg betreft warmteproblemen-intolerantie en de symptomen daarvan.
Standaard heb ik het altijd al warm dus die hete dagen zijn voor mij een ware verschrikking. Ik merk aan mijn lichaam dat die echt moeite heeft met functioneren en hetzelfde geldt voor mijn hoofd.
Ik kan het niet echt uitleggen hoe dat voelt, maar ik weet nu dat ik me dus echt niet iets verbeeld of me aanstel.
Jullie uitleg-sypmtomenlijstje zou ik graag willen kopiëren en willen verstrekken aan mijn werkgever. (Ik werk namelijk op het land bij een biologische boer) Voor hen is het ook goed om te weten wat te doen bij hittestuwing. We werken in het seizoen natuurlijk met meer mensen dan normaal dus de kans op een ‘ongeval’ of een ander probleem is dan ook groter. En meestal heb je niet direct alles bij de hand voor hulp te verlenen. Dus is kennis om iets voortijdig te herkennen of aan zien komen erg belangrijk. Uiteraard is het voorkomen van zoiets nog het beste.

Marieke Van den Haak
een jaar geleden

Dit jaaR vijftig jaar geleden dat ik conTusio cerebri opliep door een ongeval. TWee jaar geleden was op een ctscan te zien dat er meer schade was. Nu ook Aan dE aNdere zijde. VRoeger had men weinIg ooG hiervoor. Ik ben Pasin 2012 me bewust geworden Van mijn hersenletsel. Hiervoor WaS heel veel gEriCht opmijn linkerbeen waaRvan men nog steedS niet weet waardoor de eea oNtstaan is. Nu lijkt het er op dat daar ook door hersenbeschadiging herstel niet mogelijk was. Wat er in de loop van de jaren ook aan operaties plaatsvond. Vijf dagen tussen leven en dood zweven en uiteindelijk door een bijna dood ervaring zelf wakker geworden. Kort erop nog een operatie waardoor ik 3 weken ongeveer in coma bleef. Daarna kort erop weer een operatie. Hersenen kunnen veel hebben. Ik ben sterk Genoeg geweest en nog steeds om alles te doorstaan. Uiteindelijk heeft mijn eigen doorzettingsvermogen mij tot deze persoonlijkheid gemaakt.

Eelco Geleijnse
een jaar geleden

Hoewel ruim 30 jaar geleden opgelopen NAH aan de kleine hersenen met een zeer goed geslaagde revalidatie, zeer verhelderend om te lezen.

jantien siccama-van Lemel
een jaar geleden

Wat een grandioos artikel over whiplash na auto ongeval. Na 8 maanden!!! eindelijk door eigen inzet nu bij revalidatie arts etc. Maar....... whiplash klachten door div. artsen niet echt herkenbaar, inmiddels zelf vaart gezet achter diverse behandelingen getracht te zetten, maar helaas het schijnt, dat iedere arts enkele maanden met vakantie is en ik, ik zal nog tot sept/okt moeten wachten, dat ik een intake misschien zal krijgen. Intussen kunnen we het ongeluk gaan "vieren"dat het een jaar geleden is .
Ben aardig depressief geworden van het niet "gehoord"worden en er wordt verwezen naar pysychiater, want jouw klachten herkennen ze niet, dus dan maar naar de psych. Ik ben boos, heb pijn, vele mankementen, maar : het gaat vanzelf op een dag over, ja, ja, heb soms "moord neigingen"echt waar. en ik, ik zit maar thuis, alles kost moeite en pijn slik geen medicatie. Voorheen de klachten die u omschrijft waren mij onbekend en nu heb ik een sticker opgeplakt gekregen, dat ik cognitief en soc. emotioneel niet goed functioneer. Wie??? De medicijnmannen of ik?
Ik wou uw artikel opslaan of uitprinten, maar helaas het lukt me niet, kunt u mij helpen? KIk zu het graag willen overhandigen aan de revalidatiearts, die mij na 1 ontleed bezoek heeft "gelezen"en heb nu dus een sticker opgeplakt gekregen, waar mijn man mij belsist niet in herkend. Een eye opener was uw artikel . Bedankt.
Een 77jarige die voorheen zeer actief, liefdevol kunstzinnig en nog veel meer activiteiten had.
Bedankt.

Arna van der Pluijm
2 jaar geleden

dank jullie wel voor deze site! Ik herken heel veel van wat hier beschreven staat. Gelukkig ook een heleboel niet. Loop tegen veel barrières aan en het leven is minder leuk geworden. Toch probeer ik positief te blijven. Kijken naar wat nog wel lukt bv. Dat deze klachten erkent worden via deze site doet me goed.

Evelien Denoo
2 jaar geleden

Kunnen jullie de strips van Manon uitbrengen, ook in België- superduidelijk en leuk - 0f eventueel posters ervan verspreiden, vergeet België niet - leuk om de "buitenwereld" op de hoogte te brengen waarmee wij mee kampen! I love you manon!

Jan van ‘t Geloof
2 jaar geleden

Allerbeste mensen,
m’n hartelijke dank voor dit korte interview met die revalidatie_arts. Heb zelf in augustus ‘79 3 weken in coma geleden. Relatief goed hersteld, maar ondertussen. Héél herkenbaar wat die arts vertelde. Dank daarvoor!!

Solange Andreoli
2 jaar geleden

Dank voor de informatieve en prettig leesbare website, een mooie manier ook voor mijn dierbaren om zich in te lezen. De 'pakkende posters'zijn zo herkenbaar en zeggen precies hoe het voelt.

Keep up the good work, dank

Natalie Bense
2 jaar geleden

Wat een mooie website! Heel erg duidelijk en overzichtelijk. Ik mis bij het kopje NAH oorzaken de auto-immuun ziekte sarcoïdose. Met name in dit geval de neuro sarcoïdose. Dit tast het zenuw en hersenweefsel aan. Ik had het ook niet geweten totdat mijn moeder deze diagnose kreeg.

Anne
2 jaar geleden

Beste,

Op de site staan allerlei oorzaken waardoor NAH ontstaat.
Ik mis echter 1 oorzaak bij het kopje 'zwangerschap'.
Door een trombose na mijn bevalling heb ik namelijk een herseninfarct gekregen (sinustrombose en veneuze infaceringen).
Dit kwam door de hoeveelheid hormonen gelinkt aan de zwangerschap.
Daardoor heb ik uiteindelijk ook NAH.

Mochten jullie er meer over willen weten of mijn verhaal willen horen en de gevolgen er van, dan wil ik dat graag delen.

Groetjes,
Anne

Anne de Jong
2 jaar geleden

Topsite! Voor mij als lijder aan HAH en post whiplash syndroom is de informatie geweldig herkenbaar en daarmee een hele steun. Wel een opmerking bij het stuk over overprikkeling: al die sterretjes maken het voor mij (heel snel overprikkeld) bij a onleesbaar. Één algemene disclaimer mvt copyright en opmerking over de herkonst van alle gegevens lijkt me wel afdoende, dan kunnen die sterretjes wel weg...

Isabel
2 jaar geleden

Toen ik 9 was ben ik aangereden door een auto, waardoor ik een hersenschudding heb gehad. In 2011 was ook weer aangereden door een auto en daar had ik een hersenkneusing bij opgelopen. Ik zou graag willen weten wat dit bij mij aan schade heeft veroorzaakt

Ellen
2 jaar geleden

Per toeval omdat ik mijn medisch dossier aan het lezen was zag ik dat ik een cerebri op 16 jarige leeftijd had opgelopen. (Weet heel goed wat er toen was gebeurd, maar het moest allemaal de doofpot in) Nu ben ik 55 en opeens worden er zoveel dingen duidelijk. Ik worstel al jaren met bepaalde klachten en sommige worden erger. Kan nu wel wat beter begrijpen waarom.

Abu Said
2 jaar geleden

تحية من المملكة العربية السعودية. أنا معجب Very impressed. Thank You يتم شرح إصابة الدماغ بشكل جيد على هذا الموقع. العواقب والأسباب. فريق خاص!

Sanneke
2 jaar geleden

Beste website makers of redactie.

Ik kan wel huilen van geluk dat ik deze hele website heb ontdekt; het is een geluk bij een vreselijk ongeluk. Alle kwartjes vallen, puzzelstukjes worden gelegd. Ik begin mijzelf enorm te begrijpen en denk dat ik daardoor grip terug krijg.

Geen dank is groot genoeg!

Groetjes,

Sanneke

Dette van den Boogaard van den OPD
2 jaar geleden

Goedendag. A.u.b. kan U wat voorlichting materiaal, per mail, naar ons sturen. In ons gebied, Zuid-Afrika, komt veels te vaak beroertes voor en de mensen krijgen bijna geen voorlichting. Onze organisatie gaat eind maart een workshop organiseren maar hebben materiaal nodig om te projecteren. Helaas kan ik jou tekst en plaatjes niet van de website copieren. Dus vraag ik het op deze manier. A.u.b. help ons om ook hier de mensen beter voor te lichten. Ik zal je onze tekst en workshoppresentatie toesturen, als het klaar is, om te laten zien wat het is geworden. Dank U wel.

Jocelyn Zorn
2 jaar geleden

Beste beheerders,

2 jaar geleden bijna invalide thuisgekomen vanuit een hersenontsteking. Nu 2 jaar later ongelooflijk veel verder. Daar waren jullie onderdeel van. En daar ben ik jullie ongelooflijk dankbaar voor. Waar de hersenstichting het geheel liet afweten en vervolgens enkel acceptgiro's wist te sturen kon ik bij jullie alle info krijgen die ik zocht. Het volgende: hoewel ik met mijn hersenletsel niet fulltime belastbaar ben wil ik mij graag voor jullie inzetten. Altijd werkzaam geweest als jurist (nu huismoeder) maar intellect is niet aangetast aldus npo. Hebben jullie iets aan een juridisch adviseur? Hoor het graag.

Franschman
2 jaar geleden

De informatie is helder opgesteld Prettig dat dit nu duidelijk is weergegeven. Fijn voor slachtoffers maar ook voor hun naasten
Confronterend is de uitleg ook, en het is soms even slikken bij het lezen ervan. ‘Dus zo zit het, zo voel ik het ook’ ...... Voorts: “Gedeelde smart is halve smart”.

Franschman
2 jaar geleden

Heldere uitleg die aangeeft dat je niet allen staat. Anderzijds zijn de opgesomde gevolgen confronterend,ze zijn echt herkenbaar.
Beginnen met doodgaan of
Doorgaan met leven...
Ik kies voor het laatste!

Koen van Venetie
2 jaar geleden

hé, ik kan niet kopiëren van de site en ook niet rechtsklikken! Ik wil wat gegevens gebruiken. Ik ben vrijwilliger.

Kathy van Bommel Pol
2 jaar geleden

Ik wil jullie een HEEL GROOT compliment maken over de EXACTE uitleg zoals ik het ook beleef, over de professionaliteit waarmee deze txt-en worden opgesteld. Het enige is dat ik de txt-en niet kan afdrukken en dus moet van elk scherm een jpg van maken waardoor de txt-en niet in 1 document kan worden opgeslagen kunnen worden. Dat is dan ook het enige min punt...! Verder ben ik erg tevreden als ik het afgedrukt krijg, dat zelf de "professionals" hier er nog extra (NOOD-ZAKELIJKE) informatie uit unnen halen. Bv. sommige profs (in NAH!) hebben nog nooit van "hersenmoe" gehoord... en handelen daar dus ook niet naar, want IK moet, ondanks dat ik hersenmoe ben ZELFSTANDIG bepaalde handelingen uitvoeren... Zoals zelf mn lichaam van het bed draaien en dat gaat bijna niet omdat ik zo verschrikkelijk HERSENMOE ben en ik heb last van duizeligheid ook nog...

B
2 jaar geleden

Goedemiddag,

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze informatieve website. Het helpt mij, als NAH patiënt met diffuus hersenletsel na een multitrauma, om aan anderen uit te leggen hoe het werkt in mijn hoofd nu. Ik stuur anderen soms een link van de url van de pagina over neurofatigue. Ik ga namelijk vaak in 'overdrive' als ik over mijn grenzen ga wat het voor anderen lastig maakt te herkennen dat ik eigenlijk aan mijn tax zit. Ik merk dat de informatie voor mensen om me heen verhelderend is en door hun begrip voel ik me veel minder eenzaam.
Ik hoop dat jullie nog lang in de lucht mogen blijven. Heel hartelijk dank voor al jullie moeite en harde werk!

hanny de jager
2 jaar geleden

In een uitleg voor de school waar ik werk heb ik de website als tip om te lezen opgegeven.
Ik hoop dat dat geen probleem is

Arjen Berghuis
2 jaar geleden

Beste hersenletsel-uitleg.nl,

Laat ik beginnen met dat dit een geweldige site is die voor iedereen goed toegangkelijk is.

Wil graag een opmerking maken over deze site,

Op www.hersenletsel-uitleg.nl/ermee-omgaan/tips-en-adviezen/15-misvattingen-over-nah wordt veel in hij vorm gesproken misschien dat hiernaar gekeken kan worden om dit aan te passen, kan voor nu even niet beoordelen of dit voor de hele site van toepassing is.

Mvrg.
Arjen Berghuis

team Hersenletsel-uitleg
2 jaar geleden

Dank je Arjan,
Deze pagina is geschreven door Jet van Swieten. Zij is gastschrijver geweest voor deze pagina. Zij betrekt het op haar man en dus niet in principe op alle mensen met NAH.
Dank je voor je feedback.

Milou Grefkens
3 jaar geleden

Beste Hersenletsel-uitleg,

Voor een nieuwe human interest serie van omroepvereniging BNNVARA maak ik een reeks portretten over jonge Nederlanders. In een van de afleveringen willen wij graag aandacht besteden aan bijzondere, unieke of inspirerende relaties. Het lijk mij heel erg mooi hierin ook een portret te maken van een stel na NAH. Ik heb hier ooit een verhaal van gezien in het EO-programma Jong (uit 2012) en dat raakte mij enorm.

Hiervoor ben ik op zoek naar een stel van onder de 40 jaar dat graag hun verhaal zou delen, waarbij de relatie of de persoon sterk veranderd is na de NAH maar die er samen toch nog voor blijven gaan.

Ik hoop dat u mij hierin verder kunt helpen, misschien door het verspreiden van een oproepje? Of wellicht kent u mensen binnen uw netwerk?

Bij voorbaat dank en ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groet,
Milou Grefkens
Redacteur

Mariska
3 jaar geleden

Wat een geweldig topteam heeft Hersenletsel-uitleg. Wat een goede site. Zoveel BETER dan de rest.

Moet altijd denken aan het liedje: "You're simply the BEST, better than all the rest"

Jullie gaan 100% voor de mens met hersenletsel. Jullie hebben respect en geen winstbejag, geen mooie praatjes om de eigen zakken te vullen.
Geen schijnwaarheid.

Je voelt aan elke pagina dat hier met respect gedacht wordt over het leven wat we moeten leiden. Jullie staan aan onze kant. Zo mooi.
Dank jullie wel voor zoveel heldere info.

Aerts Adelin
3 jaar geleden

Ikzelf heb een cva gehad. En kan mij in een verhaal herkennen. Was verlamd de linkse zijde van mijn aangezicht en slikken. Kon niet meer praten. Maar wist wel wat antwoorden . Gevoelens lagen overhoop volledig het tegenovergestelde. Ja werd nee,lachen werd huilen....’veel revalideren. Kan terug praten maar nog veel neveneffecten. Teveel geroezemoes ,licht,teveel beweging rond mij,muziek of lawaai. Veel stress. Maar we zijn er nog en genieten veel meer van de kleine dingen die een ander niet meer ziet. Al wie dit leest,veel sterkte en maak het voor jou gemakkelijk jij bent de patiënt en men moet het ritme maar aanpassen aan jou.

Andy
3 jaar geleden

Beste medewerkers van Hersen letsel uitleg
Wil jullie persoonlijk bedanken voor dit medium die jullie hebben neergezet
Heb zoveel steun door jullie uitleg en informatie ..
Ga zo door en een ode aan jullie
Veel veel dank voor deze mooie site