Kennissite gemaakt door professionals en ervaringsdeskundigen sámen. Erkend door zorgprofessionals en patiëntenorganisaties. Winnaar Gouden Speld van Verdienste voor opvallend goed werk voor mensen met hersenletsel

Home » Hulp » Woonzorgcentra NAH

Woon-zorgcentra NAH  of verpleeghuizen

Index

A  B   C  D   E   F   G   H    J  K   L   M   N    O    P   Q   R    S   

U    V   W    Y   Z

Mist u uw woonzorg voorziening? Onderaan deze pagina is een aanmeldformulier voor vermelding op deze website!


Als je door het hersenletsel niet meer thuis kunt wonen is dat vaak verdrietig. De zoektocht naar een geschikte locatie kan bemoeilijkt worden omdat je wellicht in je oude vertrouwde regio wil wonen of in de nabijheid van familie of mantelzorgers.
Niet iedere organisatie is gespecialiseerd in NAH of hersenletsel. Niet iedere locatie ligt prikkelarm (stil en rustig) of heeft prikkelarme appartementen of een stille entree. Niet ieder woon-zorgcentrum heeft 24 uurs-zorg. Soms is er een slaapwacht. Vraag er naar!

De wensen verschillen per aspirant bewoner. De één houdt van een levendig centrum. De ander van stilte. Helaas zijn woonwensen als een eigen slaapkamer en eigen toilet of badkamer niet altijd realiseerbaar. Soms is een tussenoplossing mogelijk in een Fokuswoning, gelijkvloers met 24 uur oproepbare zorg voor ADL.

 

We kunnen helaas niets aan de woonwensen veranderen.
We kunnen wel pleiten voor inclusie wat betreft prikkelarme zorg. Denk aan wonen en zorg gescheiden, zodat mensen stillere appartementen kunnen huren met 24 uurs zorg. Denk aan aanpassingen en apart te bouwen woonvormen. Te lang is gedacht aan wonen in groepsvorm. Wonen in groepsvrom is absoluut ongeschikt voor mensen die lijden aan het ziektebeeld door zintuiglijke overprikkeling.

 

We pleiten voor de noodzaak van eigen sanitair als iemand zelfstandig gebruik kan maken van badkamer en toilet.

We kunnen de zoektocht alleen iets vergemakkelijken doordat je op plaatsnaam van A-Z kunt zoeken, of op organisatie of per regio.


Woonvormen per organisatie

Fokuswoningen
Fokus is actief in heel Nederland. Er zijn ongeveer 1400 Fokuswoningen in bijna honderd Fokusprojecten. Een Fokuscliënt woont in een volledig aangepaste, gelijkvloerse woning. De Fokuswoningen liggen verspreid in een woonwijk of appartementengebouw en zijn van buiten niet als Fokuswoning herkenbaar. De woning wordt gehuurd van een woningcorporatie.  Fokus verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), op afroep en aanwijzing, 24 uur per dag, 7 dagen per week, op afroep van de cliënt. De cliënt bepaalt wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. Dat is het bijzondere van Fokus: de cliënt heeft zelf de regie in handen!

Woningaanbod: https://www.fokuswonen.nl/2687/woningaanbod
Doe de test of je geschikt bent voor een Fokuswoning: https://www.fokuswonen.nl/12627/fokuswonen/voor-wie-en-kosten/kom-ik-in-aanmerking-voor-het-fokuswonen

InteraktContour
Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht.
Heb je 24 uur per dag professionele zorg en ondersteuning nodig? Dan kun je wonen in een van de locaties van InteraktContour. Hier woon je zo zelfstandig mogelijk. Uiteraard in een prettige omgeving en goede sfeer, zodat jij je thuis voelt.
Voor mensen die niet langer thuis kunnen wonen, omdat ze 24 uur per dag verzorging en/of verpleging nodig hebben.
In de provincies Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht.
 
Bekijk het huidige aanbod waar woningen vrij zijn:
https://www.interaktcontour.nl/beschikbare-woningen

Locaties met wonen met zorg van InteraktContour

Locaties: https://www.interaktcontour.nl/waar-vind-je-ons/wonen-met-zorg


MEE (wonen) https://www.meewoonwinkel.nl/
Op deze website vind je aangepaste woningen, woonvoorzieningen en particuliere wooninitiatieven voor mensen met een beperking. Ook in combinatie met zorg. Met mogelijkheden door het hele land.
Zie de woonzorgaanbieders door het hele land:
https://www.meewoonwinkel.nl/aanbieders


s'Heerenloo Deze organisatie richt zich merendeels op mensen met een verstandelijke beperking maar heeft ook woonlocaties voor mensen met NAH.
https://www.sheerenloo.nl/wonen


Odion Op deze website staan de woonvormen voor mensen met NAH of lichamelijke berperking in Noord Holand. Woon je beschermd bij Odion, dan leef je samen met anderen in één huis. Jullie delen een voordeur maar hebben allemaal een eigen kamer of woning. Die plek is helemaal van jou alleen. 

Pluryn
Noord-Limburg en Brabant

Pluryn heeft verschillende woonvormen voor volwassenen met een lichamelijke beperking en/of NAH. Je hebt je eigen kamer met badkamer, toilet en eventuele extra voorzieningen. Eten doe je in een gezamenlijke keuken, samen met je medebewoners. Ook heb je een persoonlijk begeleider.

Er zijn woonvormen met 24-uurs ondersteuning en trainingshuizen. In de hele regio is ondersteuning thuis mogelijk.
Nijmegen en omgeving heeft vestigingen in Beuningen, Groesbeek, Nijmegen, Malden, Wijchen, Druten, Tiel en in verschillende plaatsen in Noord-Limburg.

Stuur een mail

Info: https://www.pluryn.nl/volwassenen/wonen/woonvormen


Reinaerde
Zorg en ondersteuning bij hersenletsel Woonvormen. 

Abcoude en voorts veel voor ook mensen met een verstandelijke beperking

https://www.reinaerde.nl/locaties/SGL  https://www.sgl-zorg.nl/locaties 
SGL heeft 31 locaties, gevestigd door heel Limburg. Van Venray tot Maastricht, er is altijd wel een SGL woonbegeleidingscentrum (WBC) en SGL activiteitencentrum (AC) bij u in de buurt te vinden.Siza
Gelderland en Midden-Brabant

Siza biedt een veilig woonomgeving met passende ondersteuning. Er zijn verschillende woonvormen in Gelderland en Midden-Brabant.  (Arnhem, Apeldoorn, Bennekom, Dieren, Doetinchem, Eefde, Epe, Heelsum, Huissen, Nieuw-Dijk, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Terborg, Teuge, Tilburg, Velp, Westervoort,  Winterswijk , Zutphen.
Samen met jou zoeken we een woning die past bij je wensen en behoeften. Een woning waar de begeleiding, verzorging en/of verpleging aanwezig is die je nodig hebt.

In de woning heb je een eigen kamer of appartement, waar je jouw thuis van kunt maken. De woning heeft vaak een gezamenlijke huiskamer waar je medebewoners kunt ontmoeten en mee kunt doen aan activiteiten.

Info: https://www.siza.nl/24uurszorg
Locaties: https://www.siza.nl/locatiesSWZ is een organisatie die mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en niet-aangeboren hersenletsel ondersteunt. In alle fasen en domeinen van hun leven, om zoveel mogelijk op eigen kracht mee te kunnen doen. Boxmeer, Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Sambeek, Someren, Schijndel, Uden en Veghel.
https://www.swzzorg.nl/
https://www.swzzorg.nl/ik-wil-meer-weten/lijstweergave/


Zorgvilla's
Voor wie het kan betalen zijn er ZORGVILLA's, ook wel particulier verzorgingshuis /verpleeghuis genoemd.
https://zorgvillaexpert.nl/particulier-verzorgingshuis-verpleeghuis/
De kosten van een appartement met zorg kunnen hoog oplopen. Daarnaast komen de kosten van eigen bijdrage CAK.


Zozijn
Doetinchem, Heeten, Nijmegen, Doesburg, Zutphen
Zozijn-Op Pad heeft meerdere woonlocaties voor mensen met NAH. Het aantal uren waarop één of meerdere begeleiders aanwezig zijn, verschilt per woning. De meeste woningen hebben 24-uurs begeleiding.

Info: https://www.zozijn.nl/
https://www.zozijn.nl/wonen/wonen-voor-mensen-met-niet-aangeboren-hersenletsel-nahZorg bij bewustzijnsstoornissen

WZH is gespecialiseerd in zorg aan mensen na coma, mensen met een niet-responsief waaksyndroom (NWS) en laagbewuste toestand (LBT). WZH Nieuw Berkendael biedt deze mensen high-care zorg, begeleiding en behandelingen. Alles draait hier om het bevorderen van comfort en welbevinden van de deelnemer.
https://www.wzh.nl/nah/wonen-met-nah-begeleiding/zorg-bij-bewustzijnsstoornissen

 

Woonvormen locatie A-Z

Alfabetische volgorde van steden

A

 • Reinaerde De Merenhof
  In De Merenhof wonen mensen in een veilige omgeving en staan de persoonlijke situatie en eigen mogelijkheden centraal. Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen, waar 29 mensen kunnen wonen. De cliënten beschikken over een kamer met vaste wastafel. De woning bestaat uit drie woongroepen met elk een eigen woonkamer en heeft aangepast sanitair.
  Abcoude

 

 

 • De Zorgcirkel - Westerhout

  De Zorgcirkel biedt zorg op het gebied van wonen, welzijn, services, zorg, behandeling en preventie. De diensten worden vooral geleverd aan ouderen. Zorgcirkel Westerhout is rustig geleden in het fraaie...

  Alkmaar 

 • Woonvoorziening 't Waarderhof - de Mantelmeeuw
  Een onderdeel van cluster de Mantelmeeuw is woonvoorziening 't Waarderhof voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Wij ondersteunen veertien cliënten.Twaalf van hen wonen op de begane grond, twee cliënten hebben een appartement op de eerste etage.De cliënten krijgen ondersteuning bij het opnieuw invullen van hun leven.
  Alkmaar

 

 • InteraktContour - Woonlocatie Catharinahof 

  Aan de rand van het centrum van Almelo, dichtbij winkels en voorzieningen, staat appartementencomplex Catherinahof. Hier bevindt zich, op de eerste verdieping, de woonlocatie van InteraktContour. De grote appartementen hebben een hal, een royale woonkamer met balkon, een keuken met koelkast en inductiekookplaat, een slaapkamer, een ruime badkamer met douche en wastafel en toilet. Een groot deel van de appartementen is rolstoeltoegankelijk. 

  Almelo  

 

 • InteraktContour Woonlocatie de Klokkenbelt
  De ruime appartementen hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer en badkamer en een terras of balkon. Deze bevinden zich in twee van de drie woonvleugels, verspreid over vier etages. Iedere etage heeft zijn eigen woonsfeer met gezellige zitjes en een woonkeuken. Daar wordt dagelijks met bewoners gekookt en kun je samen genieten van een vers bereide maaltijd. Natuurlijk kun je ook zelf koken. De locatie is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met terrasjes waar je heerlijk kunt zitten. Zie ook de foto's door op het tabblad 'foto's' te klikken.
  Almelo

 

    Almelo

 

 

 • InteraktContour Woonlocatie de Archipel
  Woonlocatie de Archipel ligt in de Literatuurwijk, in het gezondheidscentrum. InteraktContour huurt hier acht appartementen van de Zorggroep Almere. Elk appartement heeft een eigen voordeur en hal, een ruime woonkamer met open keuken, een (deels afgescheiden) slaapkamer en een bergruimte. De appartementen van InteraktContour liggen enigszins verspreid op de tweede verdieping.
  Almere

 

 • InteraktContour Woonlocatie de Bellettrie
  De Bellettrie is een nieuwe, kleinschalige locatie in Almere die eind mei 2019 is geopend in het hart van de literatuurwijk De locatie heeft 12 moderne, zelfstandige appartementen. Zorg en ondersteuning is in de nabijheid en 24 uur per dag oproepbaar. Om hier te kunnen wonen beschik je daarom over een grote mate van zelfredzaamheid. Dat betekent dat de zorg en ondersteuning die je nodig hebt veelal planbaar is. De grote appartementen hebben een hal, een royale woonkamer, een keuken met koelkast en inductiekookplaat, een slaapkamer, een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk.

    Almere

 

 • InteraktContour Woonlocatie de Dichter
  Woonlocatie de Dichter ligt in de Literatuurwijk. InteraktContour huurt hier 10 appartementen van de woningcorporatie de Alliantie. Elk appartement heeft een eigen voordeur en hal, een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een balkon en een bergruimte.
  Almere

 

 • InteraktContour Woonlocatie het Kwartier
  Het Kwartier is een woonlocatie in de nieuwe wijk Almere Poort. De locatie is gevestigd in hetzelfde gebouw als Dagbesteding Almere, locatie de Plint (begane grond) en Begeleiding Thuis team Almere. Woonlocatie het Kwartier heeft appartementen op de 3e en 4e verdieping. In de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte kun je samen met andere bewoners eten en koffie en thee drinken.
  Almere

 

 • InteraktContour Woonlocatie Het Octet

  Het Octet ligt in de Muziekwijk in Almere-Stad. Het is een rustige en ruime wijk waar veelal wat oudere mensen wonen. Op vrij korte (loop)afstand van het Octet vind je het gezondheidscentrum en een klein winkelcentrum met een supermarkt. Achter het Octet ligt een dierenwei.

  De woonlocatie is gehuisvest in een zeshoekig, licht gebouw. Er zijn 10 appartementen, waaronder 4 rolstoeltoegankelijke appartementen op de begane grond. Ieder bewoner heeft een eigen appartement, met een eigen voordeur, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, berging en hal.

  Almere

 

 

 • Beweging 3.0 Woonlocatie Nijenstede /De Horizon

  Woongroep De Horizon bevindt zich in een apart gebouw op korte loopafstand van Nijenstede. Daar woont u samen met vijftien bewoners die, net als u, een lichamelijk beperking hebben. De Horizon heeft twee gemeenschappelijke huiskamers met woonkeuken die sfeervol zijn ingericht. Elke dag wordt er vers gekookt en samen gegeten. Als u wilt kunt u daarbij helpen. U woont in een eigen gestoffeerde kamer waar een hoog-laagbed en nachtkastje aanwezig zijn. Verder kunt u uw kamer met persoonlijke spullen aankleden die zorgen voor een gevoel van thuis. Sommige kamers hebben een eigen badkamer. Op andere kamers deelt u de douche met (een) andere bewoner(s).

  Alle bewoners van De Horizon vullen hun dag zinvol in door middel van passende activiteiten. Een aantal mensen gaat één of meerdere dagdelen naar activiteitencentrum de Boogh of een zorgboerderij in Amersfoort. Er zijn ook bewoners die vrijwilligerswerk doen op Nijenstede. We kijken welke dagbesteding het beste bij u past en geven daar samen invulling aan.

  Amersfoort  

 

 • Hart van Vathorst -Accolade zorg
  Er zijn 21 appartementen voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel, en 8 huurappartementen met mogelijkheden van zorg en services. Naast de verschillende groepen is er de mogelijkheid van dagbesteding in een van de ateliers. Ook is eerstelijns behandeldienst, zoals een arts, fysiotherapeut of diëtist aanwezig. Ieder appartement beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De NAH woningen zijn niet geschikt voor mensen met grote prikkelgevoeligheid. Hart van Vathorst is een unieke plek in Amersfoort. Je vindt hier twee zorginstellingen, een kerk, een kindercentrum en een restaurant, samen onder één dak.
  Amersfoort

 

 • InteraktContour Woonlocatie  Dodoensserre
  Woonlocatie Dodoensserre ligt in de moderne wijk Kattenbroek te Amersfoort. Je woont hier vlakbij een winkelcentrum en een gezondheidscentrum (huisartsen en apotheek). De locatie bestaat uit 26 aangepaste appartementen. Elk appartement heeft een woonkamer, slaapkamer, kitchenette en toilet- en doucheruimte. De overkapte binnentuin is het hele jaar open. Het heeft een glasdak wardoor het wel warm kan worden zomers.
  Amersfoort

 

 

 • Amstelring

  Amstelring biedt diensten op het gebied van wonen met zorg en welzijn. Attente zorg en goede begeleiding. Voor mensen die hulp nodig hebben vanwege ouderdom, een langdurige ziekte of een lichamelijke beperking.

  Amsterdam  

 

 • Amstelring - Kleinschalig wonen Jatopa

  De parel van Amsterdam-West, zo wordt kleinschalig groepswonen Jatopa genoemd. Twee van de vier groepswoningen worden bewoond door ouderen met een Indische of Aziatische achtergrond. We koken elke dag zelf in onze open keuken, met verse ingrediënten. U stelt samen met uw medebewoners zelf het weekmenu samen. Jan Tooropstraat 403. Dat is een drukke levendige straat.

  Amsterdam 

 

 • Amstelring - Leo Polak bij dementie

  Leo Polak biedt zorg en gezelligheid. De medewerkers scheppen een fijne sfeer dankzij aandacht en interesse voor de bewoners.

  Amsterdam  

 

 • Amstelring - Woonzorgcentrum De Klinker

  Houdt u van levendigheid, mensen om uw heen, activiteiten en aanspraak? Dan is De Klinker het woonzorgcentrum voor u. In Amsterdam Oud-West bij de Ten Katemarkt staat de deur altijd open. De 20 tweekamerappartementen zijn ruim van opzet, variërend van 34 tot 50 vierkante meter. Er hoort een eigen (ruime) badkamer bij. De appartementen liggen op de tweede etage en u woont er grotendeels zelfstandig. 

  Amsterdam  


 • 's Heerenloo

  Wonen kan ook bij ’s Heeren Loo. Bijvoorbeeld in een normale woonwijk, samen met andere mensen met niet-aangeboren hersenletsel. En met passende begeleiding, zoals verpleging en verzorging. Wonen kan ook in een woongroep, op of buiten een woonzorgpark van ’s Heeren Loo.

  Bij ’s Heeren Loo bieden we diverse vormen van wonen en zorg. Meestal in een normale woonwijk, samen met andere mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Ook wonen op een zorgpark is mogelijk. Benjaminlaan 50-54 Apeldoorn is een groepswoning voor mensen met een verstandelijke beperking en of NAH. 

  Apeldoorn

 

 • Stichting Boschzicht Op Boszicht wonen 12 jongeren. In de leeftijd van 21 tot 34 jaar. Ze hebben een lichte tot matig verstandelijke beperking wat bij de jongeren tot uiting komt op verschillende manieren: downsyndroom, aangeboren hersenletsel.                                                                                     Apeldoorn

 

 • SIZA Apeldoorn Het Hoge Huis

  Hoge Huis Het Hoge Huis is een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Er zijn 10 appartementen. Ieder appartement heeft een hal, woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een douche, toilet en gastentoilet en een berging. De gemiddelde oppervlakte is 60 m2. Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk.

  Schorpioenstraat 71
  Apeldoorn

 

 •  Siza Apeldoorn Julianakwartier

  Julianakwartier is een woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/ of een lichamelijk beperking. Het Julianakwartier is gelegen op de hoek van de Sprengenweg en Koning Lodewijklaan in Apeldoorn, vlakbij het centrum. Siza heeft hier 29 zelfstandige appartementen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of een lichamelijke beperking. Bewoners hebben hier een rustige, gestructureerde omgeving.

  Koning Lodewijklaan 417

  Apeldoorn

 • Siza Woonocatie Palazzo 
  Palazzo is een woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. In Apeldoorn staat een wooncomplex waarin een aantal zorginstellingen participeren en samenwerken. Siza huurt hiervan op de begane grond en op de eerste verdieping elf appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een of twee slaapkamers, een douche- en toiletruimte, een hal en een berging.

  Schorpioenstraat 25
  Apeldoorn

 

 • SIZA trainingshuis Arnhem Je verblijft maximaal twee jaar in het NAH Trainingshuis in Arnhem. Je hebt een zelfstandig appartement tot je beschikking. Bekijk de ervaring van Peter in de onderstaande video of klik rechts op de site om de uitgebreide brochure over het NAH Trainingshuis in Arnhem te lezen.             

    Arnhem

 • Siza Arnhem https://www.siza.nl/locaties  In Arnhem en omstreken zijn vele locaties van Siza. Niet altijd specifiek NAH.

  • De Vogelkersweg is een woonlocatie voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel met 31 appartementen. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met een eigen badkamer en een keukenblok. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes met een keuken waar bewoners kunnen samenkomen. Er is ook een gemeenschappelijke tuin. Er is 24/7 begeleiding aanwezig en verpleegkundige zorg is mogelijk.

  • Siza Sprokkelweg (Het Dorp) De locatie bestaat uit 28 appartementen en staat in Het Dorp, in een groene omgeving aan de westrand van Arnhem. Op de Sprokkelweg heb je een eigen appartement, compleet met een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Voor mensen met een progressief ziektebeeld (MS, spierziekten) of met niet-aangeboren hersenletsel.
  • Siza Mastweg https://www.siza.nl/mastweg-(het-dorp) 
   De Mastweg is een woonlocatie voor 14 mensen met niet-aangeboren hersenletsel, met vaak complexe gevolgen. Soms gaat het hersenletsel gepaard met psychiatrische of verslavingsproblemen. Als bewoner heb je een eigen appartement met badkamer. Daarnaast zijn er twee gemeenschappelijke ruimtes waarvan je gebruik kunt maken.
  • Siza Weissenbruchstraat De locatie Weissenbruchstraat bestaat uit 2 grote nieuwbouwwoningen in jaren ’30-stijl en ligt in de rustige wijk Sterrenberg in Arnhem-Noord. Diverse winkels en de bushalte zijn op loopafstand. Iedere bewoner woont in een eigen appartement.

   De Weissenbruchstraat is een trainingshuis.

 • Nieuw Graswijk Assen
  Tegen het bos, aan de rand van het centrum van Assen, ligt woonzorg- en expertisecentrum Nieuw Graswijk van de organisatie InterZorg.
  Een modern appartementencomplex waar specifieke vormen van wonen, zorg, behandeling en service worden geboden aan relatief jonge mensen. Entree via Beilerstraat 127.
  Assen

  Voor oudere mensen met niet-aangeboren hersenletsel is ook Anholt in Assen geschikt.
  Assen

B

 

 • Siza Bennekom Woonlocatie Vossenhol

  Vossenhol is een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

  Vossenhol bestaat uit twee verdiepingen met ieder 14 woningen, een gemeenschappelijke keuken/ huiskamer en een vast team begeleiders. Bewoners kunnen in de gezamenlijke ruimte met elkaar koken, eten of activiteiten organiseren. Het gebouw is voorzien van een lift, schuifdeuren en brede gangen. In Vossenhol is een kamer bestemd voor logeeropvang of
  kortdurend verblijf.Het huis staat in een bosrijke omgeving in een woonwijk, niet ver van het centrum van Bennekom.

  De individuele woningen bestaan uit een zit-/slaapkamer met een keukenblok en eigenbadkamer met toilet. De woningen zijn voorzien van de nodige aanpassingen, waaronder een plafondlift.

  Bennekom

 

 • Siza Bennekom Schoolstraat

  Schoolstraat (etage 1 en 2) is een woonlocatie waar mensen met niet aangeboren hersenletsel semi-zelfstandig wonen. Alle appartementen beschikken over een eigen slaapkamer, huiskamer, keuken, hal en badkamer met wastafel, douche en toilet. Onder in het souterrain is een kelderruimte met voor ieder appartement een bergruimte. Iedereen gaat variërend van enkele uren tot hele dagen naar het werk of een activiteitencentrum

  Schoolstraat 18
  Bennekom

 

 • Archipelgroep Nazareth in Best Nazarethplein 10
  5683 AK Best
  In het nieuwe gebouw in het centrum van Best wordt verpleeghuiszorg geboden aan cliënten met een psychogeriatische zorgvraag en aan cliënten met somatische (lichamelijke) problematiek. De film 'Liefdevolle zorg' geeft een kijkje binnen bij Nazareth. Iedere cliënt heeft een eigen ruime slaapkamer met eigen sanitair en maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer. De 27 cliënten met somatische problematiek wonen zo zelfstandig mogelijk in een eigen appartement van 55m2 groot. Deze appartementen zijn voorzien van een eigen woonkamer met keukenblok en een balkon, aparte slaapkamer en eigen sanitair. In appartementen wordt 24/7 zorg geboden.
  Best

 

 • Pluryn Slottuin Beuningen Slottuin 20
  Je woont in een modern appartement, rustiek gelegen bij de Beuningse Plas. In Beuningen heb je alles bij de hand: het dorp beschikt over een modern winkelcentrum. Wil je naar de stad? Nijmegen is dichtbij. Daar zijn ook veel mogelijkheden voor dagbesteding en vrije tijd. De natuur in de omgeving is schitterend.
  Doelgroep
  Jongeren met multi-problematiek, Lichamelijke beperking, Verstandelijke beperking en multi-problematiek. Niet specifiek NAH
  Beuningen

 

 • SHERPA Rueterlaan Blaricum                                                                   Aan de Rueterlaan in Blaricum kun je begeleid zelfstandig wonen. Je woont in een heel nieuw en modern appartementencomplex. Er zijn 29 appartementen. Alle bewoners hebben een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH). De meeste bewoners gaan overdag naar de dagbesteding, werk of vrijwilligerswerk.
  Blaricum

 

 • Blerick; Zie bij Venlo

 

 

 • Accolade Zorg - Woonzorgcentrum d’Amandelboom

  Woonzorgcentrum d’Amandelboom ligt op een prachtige locatie in het midden van het land, vlakbij de bossen en op één kilometer afstand van de winkels en het station in Bilthoven. De woonvoorzieningen Ceder en Olijf bieden in vier groepen een huiselijke omgeving een stabiele, warme plek voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. d’Amandelboom biedt intensieve 24 uurszorg en begeleiding voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel. Zij wonen bij ons in woongroepen. De woongroep biedt een kleinschalige, huiselijke omgeving. In een groepswoning heeft de bewoner een eigen zit-slaapkamer die naar eigen wens ingericht kan worden. Gedeeld sanitair.  Er is een gezamenlijke huiskamer met keuken. Cliënten kunnen hier terecht vanaf indicatie LG04.

  Bilthoven

 

 • Stichting De Bilthuysen - Centraal Bureau

  Stichting De Bilthuysen levert een gevarieerd zorgaanbod: van verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, reactivering tot hotelzorg. Stichting De Bilthuysen maakt deel uit van De Opbouw.
  Bilthoven

  De Bilt

 • Symfonie zorgcentrum Boxmeer Symfonie is een modern en sfeervol zorgcentrum, dat op loopafstand van het dorpshart van Boxmeer ligt. Het zorgcentrum grenst aan het mooie, grote Weijerpark en ligt nabij cultureel centrum De Weijer. Het gebouw biedt een sfeervolle ambiance en veel comfort. Het centrum ademt een luxe sfeer uit, niet alleen door de ruime opzet van de appartementen, maar ook door de inrichting met kroonluchters, open haard en vleugel. De vele planten zorgen voor een natuurlijk accent. Niet specifiek NAH
  Boxmeer • SWZ Woonvorm Boxmeer Marktstraat 49a
  Woonvorm Boxmeer is een kleinschalige woonvoorziening voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel en/of met een lichamelijke beperking. De woonvoorziening kent een gezamenlijke ruimte waarin een woonkamer, keuken en het kantoor van de begeleiding is ondergebracht.
  0485-52 20 11
  Boxmeer

 

 • SWZ Woonvorm de Munsel Boxtel
  Woonvorm De Munsel is een kleinschalige woonvoorziening in een woonwijk in Boxtel. Er wonen 24 cliënten, verdeeld over 3 woonunits. Op iedere Unit wonen 8 cliënten. Binnen alle units wonen zowel mensen met aangeboren als met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Cliënten hebben naast een lichamelijke beperking ook een verstandelijke beperking. Binnen de Munsel heeft iedere cliënt een eigen appartement, met een keukenblokje, een eigen badkamer en een woon-slaapkamer. Er wordt op de Munsel 24-uurs zorg geleverd, deze zorg is binnen de ene unit meer gericht op lichamelijke zorg en op de andere unit met name ook op een stuk begeleiding van de cliënten.
  Boxtel

 

 • Amarant Breda  Amarant biedt zorg op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of met niet-aangeboren hersenletsel.

     Breda


 • Thebe Aeneas

  Locatie Thebe Aeneas ligt in de rustige woonwijk Boeimeer in Breda.
  Er hangt een gastvrije en gezellige sfeer. Aeneas is een specialistisch verpleeghuis, waar complexe zorg wordt verleend. We bieden diverse zorgvormen en leveren warme zorg aan ongeveer 120 cliënten/bewoners.
  Breda

   

 • SGL woonlocatie Bunde
  Louis Marie Jaminhof 1
  Bunde Limburg

  SGL woonlocatie aan de Pas
  (gespecialiseerd beademingscentrum)
  Pasweg 9
  Bunde

 

     Bunnik

 

 • InteraktContour Woonlocatie Sytwende
  Woonlocatie Sytwende bestaat uit 10 appartementen én een gemeenschappelijke ruimte. Alle appartementen (70 m²) liggen op de begane grond. Elk appartement bestaat uit: een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een ruime douche en toiletruimte. Bij appartement is een eigen terras. In de gemeenschappelijke ruimte kun je een aantal keren per week gezamenlijk koffiedrinken. Je huurt het appartement rechtstreeks van de woningstichting. De straatkant van de Talmastraat is niet prikkelarm- gehorig! Nachtzorg komt van het tegenovergelegen verpleeghuis.

    Bunschoten

 

 • Sherpa Brinklaan Bussum  Aan de Brinklaan 27 in Bussum kun je zelfstandig wonen met begeleiding. Je hebt een eigen appartement. In totaal wonen er 14 mensen in het appartementencomplex. Iedereen heeft een lichte verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH).
  Bussum

 

C

 • Odion de Boogaert
  Boogaert 161 Castricum. Jouw appartement is voorzien van een keuken en een ruime badkamer. Op de benedenverdieping is een algemene ruimte waar op gezette tijden koffie/thee en de warme maaltijd genuttigd kan worden. Zowel boven als beneden is er een terras.De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig en is agogisch, verzorgend of verpleegkundig geschoold.Zie you tube link van een 360 graden slaapkameropname of huiskamer kijkje.
  Castricum

 • Odion Het Klaverland
  Bij Het Klaverland is een centrale voordeur en heb je een eenkamerappartement met badkamer. 24-uurs begeleiding en een wakende nachtdienst. 23 medebewoners met een lichamelijke beperking in combinatie met een verstandelijke of psychiatrische beperking.
  Castricum

 • Zorgcentra Pantein - Zorgcentrum Castella

  Castella is onderdeel van de wijk Cuijkse Cantheelen in het levendige centrum van Cuijk. Dat betekent een winkelcentrum om de hoek, een schouwburg, restaurants en altijd wel iets op de culturele agenda. https://www.thuiszorgpantein.nl/zorgcentra/castella/5/

  Cuijk 

D

 • De Bilt Zie B

 • SWZ Woonlocatie Copernicuslaan Woonvorm Copernicuslaan ligt vlak achter het Centraal Station. De cliënten wonen zijn verdeeld over twee flatgebouwen die naast elkaar staan. De appartementen van de cliënten bevinden zich op de begane grond. Aan elke kant is een centrale ruimte waar cliënten gezamenlijk kunnen eten, koffie/thee drinken, etc. In totaal wonen er 13 cliënten, in diverse leeftijden tussen de 20 en 65 jaar. Er wonen cliënten met NAH als met een meervoudige beperking (lichamelijke handicap).
  Den Bosch


 • SWZ Woonvorm Dertien Loten
  Dertien Loten 13, 5223 ZW Den Bosch 06-51 33 15 89
  Woonvorm Dertien Loten-Stevin is een woonvorm dat bestaat uit 14 appartementen. Op de begane grond bevinden zich de appartementen van de cliënten. Daarnaast is er aan iedere kant een centrale ruimte waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten, gezamenlijk de maaltijden kunnen nuttigen en koffie kunnen drinken. Aan de Stevin-kant wonen vooral cliënten met niet-aangeboren hersenletsel.
  Den Bosch

 • SWZ Woonvorm Stevin 40
  Simon Stevinweg 40 5223 XA Den Bosch 06-51 33 15 89
  Den Bosch

 

 • WZH Nieuw Berkendael is gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), neurologische aandoeningen en bewustzijnsstoornissen na coma. Bij ons vindt u een plek waar u zichzelf kunt zijn en waar u zich thuis kunt voelen.

     Den Haag


 • Stellenbosch, Middin een flat op de Hoefkade. Er zijn verschillende een- en tweekamerappartementen voor cliënten van Middin. Jonge en oudere mensen met een verstandelijke beperking kunnen op afspraak ondersteuning aan huis krijgen. Er is ook een trefpunt in de flat. Daar kunnen cliënten eten en de was doen.

    Den Haag

 

 • Woonlocatie de AA Middin
  Locatie De Aa ligt in de Haagse wijk Morgenstond. Er wonen twaalf cliënten met niet-aangeboren hersenletsel in eigen appartementen. De woningen bestaan uit een zit- en slaapkamer, een keukentje en een badkamer. Op de begane grond is een ontmoetingsruimte. De Aa heeft een logeerruimte voor één persoon. Naast de locatie zit trefpunt Norg.
   Den Haag

 

 • Woonlocatie de Brigantijnlaan Middin Wonen in een gloednieuw, comfortabel appartementencomplex, met deskundige begeleiding waar dat nodig is. Dat is mogelijk in Brigantijn, een locatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Brigantijn is centraal gelegen, in de nieuwe wijk Ypenburg, op de grens van Nootdorp en Den Haag. Gezellige winkelcentra zijn op loopafstand en de locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

     Den Haag Ypenburg / grens Nootdorp

 

 • Woonlocatie Waldeck -State Middin Locatie Waldeck State is gevestigd in een nieuwbouwcomplex aan de Strausslaan in Den Haag in de deelgemeente Loosduinen. Een bijzonder appartementencomplex omdat hier mensen met en zonder beperking in één gebouw leven. Voor de cliënten van Middin zijn 27 zelfstandige appartementen. Locatie Waldeck State is gevestigd in een nieuwbouwcomplex aan de Strausslaan in Den Haag in de deelgemeente Loosduinen. Een bijzonder appartementencomplex omdat hier mensen met en zonder beperking in één gebouw leven. Voor de cliënten van Middin zijn 27 zelfstandige appartementen. 
  Den Haag / Loosduinen

 

 • Woon-zorglocatie Zuidlarenstraat Op een bijzondere plek in Den Haag Zuidwest, ligt de locatie ‘Zuidlarenstraat’. Het complex ’Il Vetro’ ligt op de hoek van de Meppelweg en Dedemsvaartweg, dichtbij winkels en het fraaie Zuiderpark. In de flat zijn 24 tweekamerappartementen bestemd voor (jong)volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. In het complex heeft Middin naast appartementen twee gemeenschappelijke huiskamers met een groot dakterras.
  Den Haag / Zuidwest

 

 • Sterrenkrooshof voor kinderen 4-12 jaar Middin

  Sterrenkrooshof is een hofje in de Haagse wijk Wateringse Veld. Rondom een veilige binnentuin zijn verschillende jeugdgroepen van Middin gevestigd. Bij Sterrenkrooshof 4, 7 en 8 wonen achttien kinderen, tussen 4 en 12 jaar, met uiteenlopende hulpvragen. Deze kinderen hebben op individueel gebied veel ondersteuning nodig. Belangrijk is dat zij zich veilig voelen binnen de groep en voldoende duidelijkheid en voorspelbaarheid ervaren. De drie verschillende groepen hebben ieder een woonkamer met keuken en alle kinderen hebben een eigen slaapkamer.
  Den Haag /Waterings Veld

   

 

 • InteraktContour - Woonlocatie Landsherenpoort Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Landsherenpoort...                                                              Deventer  

 

 • InteraktContour Woonlocatie Spikvoorde
  De appartementen hebben een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer, een badkamer met douche, toilet en wastafel en een hal met bergkast. De appartementen zijn drempelvrij en voorzien van brede schuifdeuren. Er kan gebruik worden gemaakt van een gemeenschappelijk wasmachine en droger. Spikvoorde is gelegen in de groene woonwijk de Vijfhoek in Deventer. De locatie ligt op loopafstand van winkelcentrum Andriesplein.
  Deventer

 

 

 • Siza woonocatie Dieren Huize Johanna

  Huize Johanna is een woonlocatie voor mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of een ernstige meervoudige beperking. In Huize Johanna zijn drie woongroepen voor verschillende doelgroepen. In één groep krijg je extra ondersteuning. In totaal wonen er achttien mensen en er is één logeerplek. Tegenover Huize Johanna staan drie dependances. Hier wonen in totaal zes mensen. Huize Johanna staat in het oude gedeelte van Dieren, op loopafstand van het centrum en het openbaar vervoer.

  Vingerhoed 46
  Dieren • SGL woonlocatie Doenrade
  Kerkstraat 20
  Doenrade

 

 • Doesburg Op Pad -Oranjesingel
  Voor mensen met NAH. De rolstoelvriendelijke locatie Oranjesingel in Doesburg heeft in totaal tien appartementen, verdeeld over twee woningen.
  2-kamer appartement met eigen badkamer (rolstoelvriendelijk), keuken en slaapkamer , gemeenschappelijke woonkamer en hoog/laag keuken , gemeenschappelijke tuin. Er is een lift.
  Doesburg

 

 • Doetinchem Siza https://www.siza.nl/locaties 
  Siza Woonlocatie Slinghezicht

  Appartementencomplex Slinghezicht is een woonlocatie mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

  Het appartement bestaat uit een woonkamer met kitchenette, slaapkamer, balkon, badkamer en bergruimte. Je doet zelf je was en kookt je eigen maaltijden. Als dat niet lukt, kun je gebruikmaken van de maaltijdservice. Ze krijgen er 24-uursondersteuning.

  Slinghezicht staat in het centrum van Doetinchem. Winkels, restaurants en bioscoop zijn om de hoek. Het complex heeft een gemeenschappelijke huiskamer, patio en berging.

  Dr Huber Noodtstraat 18-19
  Doetinchem • Doetinchem Op Pad - Erdbrinkplein
  7 appartementen die op de bovenste, 5e, verdieping liggen. 2 kamer-appartement, met eigen keuken en badkamer met inpandige gang met eigen voordeur, balkon en lift.
  • Het Erdbrinkplein ligt op loopafstand van het centrum van Doetinchem. Naast het appartementencomplex staan o.a. het theater en de bioscoop.
   Doetinchem

  • Doetinchem Op Pad - Meestersstraat 
   Er zijn vierentwintig appartementen waarvan zestien bedoeld voor permanente bewoning. Voor de permanente bewoning zijn op de begane grond twaalf zit/slaapkamers met eigen badkamer en twee gezamenlijke huiskamers. En op de eerste verdieping zijn vier 2-kamer appartementen met ieder een aparte slaapkamer, woonkamer en eigen badkamer. Rolstoelvriendelijk.
   Doetinchem

   

  • QuaRijn - Woonzorgcentrum het Zonnehuis In totaal komen er drie landhuizen op het groene terrein. In het hoofdgebouw komt ook een gezondheidscentrum. In de nieuwbouw wordt elke afdeling kleinschalig opgezet en zijn alle ruime 1-persoonsstudio’s voorzien van eigen sanitair. De wooneenheden krijgen allemaal een gezamenlijke huiskamer met een ruim terras of balkon. Deze worden goed toegankelijk, zodat alle bewoners de mogelijkheid hebben om naar buiten te gaan. Ook komt er tussen de gebouwen een parkachtige tuin, met rolstoeltoegankelijke paden én speciale tuinen voor specifieke doelgroepen, zoals een kas en moestuin bij de Korsakov woningen, waar bewoners zelf kunnen tuinieren. Bij de bouw van de landhuizen staat duurzaamheid centraal.

      Doorn

   

   

  • InteraktContour Woonlocatie de Ark
   De Ark ligt nabij de gezellige dorpskern van Dronten. Op nog geen 500 meter vind je talrijke winkeltjes. Je woont hier zelfstandig in je eigen appartement. Elk appartement bestaat uit woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. In de gezamenlijke ruimte kun je andere bewoners ontmoeten en samen koffie en thee drinken. Ook kun je hier gezamenlijk eten. De maaltijden zijn koelvers. Af en toe kookt een vrijwilliger of medewerker.

      Dronten

  E

   

   

  • Sherpa Ploeglaan Eemnes Aan de Ploeglaan 2a in Eemnes kun je begeleid zelfstandig wonen. Je woont in een modern woon- en zorgcomplex. Er zijn 9 appartementen. Alle bewoners hebben een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH). Iedereen is 55+. De meeste bewoners hebben op latere leeftijd te maken gekregen met een beperking. Een aantal mensen gaan overdag naar de dagbesteding, werk of vrijwilligerswerk.
   Eemnes

  • Zorgboerderij Refaja  6-18 jaar

   Zorgboerderij Refajais bedoeld voor jongeren tot 18 jaar met psychische of psychiatrische problematiek, niet aangeboren hersenletsel (nah), geriatrische problematiek, licht verstandelijke handicap. Zorgboerderij Refaja is een fijne plek om te wonen. In ons woonhuis willen wij kinderen en jongeren die niet meer thuis kunnen wonen een veilige, vertrouwde omgeving bieden.

   Op onze boerderij kun je wonen in een huiselijke sfeer, met een klein aantal vaste begeleiders.

   Echten  

   

  • Dommelhoef Archipelgroep Verpleeghuis Dommelhoef ligt pal tegen het centrum van Eindhoven en is hét kenniscentrum op het terrein van de somatiek. Hier wordt gespecialiseerde verpleeghuiszorg aangeboden voor cliënten met een lichamelijke beperking of aandoening zoals mensen met hersenletsel (CVA of ongeval), mensen met spierziektes of aandoeningen aan het zenuwstelsel (ziekte van Huntington, Multiple Sclerose en Parkinson) of mensen die willen revalideren. Eindhoven

  • Archipel Landrijt In de toren die bestaat uit vijf etages wonen cliënten met cognitieve stoornissen of dementie in combinatie met psychiatrische problematiek en / of gedragsproblemen. Verder wonen er ook cliënten met de ziekte van Huntington, Korsakov, dementie op jonge leeftijd en NAH. De groepen zijn ingedeeld in verschillende leefmilieus. Op deze manier leven gelijkgestemden samen in een 24-uurs behandelsetting. Op alle etages zijn gezamenlijke woonkamers voorzien van een moderne keuken zodat gemakkelijk lekkere maaltijden bereid en genuttigd kunnen worden.
   Eindhoven

   

  • SWZ locatie De Tonnaerstraat Woonvorm De Tonnaerstraat is een locatie met 27 volwassen cliënten. De leeftijd varieert van 20 tot 60 jaar. De cliënten hebben een lichamelijke handicap en/of NAH (niet aangeboren hersenletsel). De nachtzorg is ondergebracht in zorgcirkel Woensel.
   Eindhoven

   

  • SWZ Woonlocatie Palladiostraat Woonvorm Palladiostraat is gevestigd boven AC Eindhoven en bestaat uit 12 appartementen waar de cliënten zelfstandig wonen. De leeftijd varieert van 20 tot 60 jaar. De cliënten hebben een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren hersenletsel en hebben minimale ondersteuning nodig op het gebied van ADL, zorg en begeleiding.
   Eindhoven

   

  • SWZ Woonlocatie Silverenberg
   Woonvorm Silverenberg (Cornelis van Bijnkershoekstraat 12) bestaat uit 18 appartementen, inclusief een logeerwoning, waar de cliënten zelfstandig wonen. De leeftijd varieert van 25 tot 73 jaar. De cliënten hebben een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel en hebben ondersteuning nodig op het gebied van ADL, zorg en begeleiding. Er komen ook psychische problemen voor. De nachtzorg is ondergebracht in zorgcirkel Strijp.
   Eindhoven

   

  • InteraktContour Woonlocatie de Melde
   Woonlocatie de Melde ligt in een nieuwbouwwijk van Elburg, dichtbij een winkelcentrum en andere voorzieningen. Ook het gezellige historische centrum van het vissersstadje is dichtbij.
   Op de begane grond zijn zes ruime appartementen van InteraktContour. Allemaal met een eigen tuin en berging. Er is ook een gezellige ontmoetingsruimte. Hier kun je, als je wilt, samen met andere cliënten

       Elburg

   

   

  • InteraktContour Woonlocatie De Obelisk In woonlocatie de Obelisk wonen mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische (spier)ziekte. Voor de nacht werken we samen met een thuisorganisatie. Als dat nodig is, gebruiken we digitale hulpmiddelen. Zoals een beeldtelefoon, beeldhorloge of valdetector. Woonlocatie de Obelisk is gevestigd in wooncentrum Toutenburgh in Emmeloord. Beneden in de flat is een gemeenschappelijke ruimte waar activiteiten worden georganiseerd en waar je ook andere flatbewoners van buiten de Obelisk tegenkomt.
   Emmeloord 

   

  • InteraktConour Woonlocatie de Bontweverij Woonlocatie de Bontweverij heeft 9 appartementen voor mensen die zo zelfstandig mogelijk willen wonen. Op nr. 45 is het Inloophuis. Dit is een appartement dat we hebben ingericht als ontmoetingsruimte. Tijdens openingstijden kun je hier andere bewoners ontmoeten en samen eten of koffie en thee drinken. Hier zit trouwens ook het kantoor van de begeleiders.
   Enschede

   

  • InteraktContour Locatie de Zuiderval Woonlocatie de Zuiderval ligt in een wooncomplex in het centrum van Enschede. Elke bewoner heeft een eigen, individueel aangepaste woning van ongeveer 60 m². Elk appartement bestaat uit een hal, een woonkamer met open keuken, een open hobby-/slaapkamer.

      Enschede

   

  • InteraktContour Woonlocatie Perikplein  De woonlocatie maakt deel uit van een wooncomplex in het centrum van Enschede. Er zijn hier 34 appartementen voor mensen met hersenletsel. Een aantal appartementen is ingericht voor tijdelijk verblijf: ter overbrugging van een wachttijd of om te logeren.
   Enschede

   

  • InteraktContour Woonlocatie de Weemekamp Woonlocatie de Weemekamp ligt in het centrum van Epe, in de voormalige huishoudschool van de gemeente. In het gebouw vind je daarom veel lichte, hoge ruimtes. Er zijn in 20 woon-/slaapkamers: 12 op de begane grond en 8 op de eerste verdieping. Elk appartement heeft een kitchenette en een eigen badkamer.
   Op de begane grond is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Hier kun je eten, koffie drinken en meedoen aan de gezamenlijke activiteiten. Je kunt ook gebruikmaken van het (dak)terras. In het souterrain vind je de wasruimte en een centrale berging voor fietsen en rolstoelen.
   Epe

   

  • InteraktContour Woonlocatie Rütli Woonlocatie Rütli heeft 14 appartementen van circa 65 m². Elk appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer, een douche-/toiletruimte en een aparte ruimte voor onder meer wasmachine en droger.

      Epe  • Het Slath Siza

   Het Slath is een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.

   Iedere cliënt heeft een eigen appartement met woon/slaapkamer, badkamer en een buitenterras. Ook is er een logeerkamer voor cliënten die tijdelijk willen verblijven in Het Slath. De 39 appartementen zijn verdeeld over twee appartementencomplexen: Brinkgreverweg 2 en 4.

   Er zijn 24 uur per dag medewerkers aanwezig. Ze bieden individuele en groepsgerichte ondersteuning. Ook leveren ze verpleegkundige zorg.

   Epe

   

  • 's Heerenloo Slangenkamp Ermelo
   Aan Slangenkamp 51 t/m 87 in Ermelo zijn woningen gevestigd voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Er is 24-uurs begeleiding. Op verschillende momenten van de dag wordt er individuele begeleiding aangeboden. De begeleiding richt zich vooral op de algemene dagelijkse levenshandelingen. Alle bewoners hebben een eigen dagprogramma. De bewoners eten vaak ’s avonds samen met de begeleiders. Alle bewoners hebben een appartement met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Daarnaast is er nog een gezamenlijke keuken/woonkamer en badkamer aanwezig. Op nummer 87 na, zijn alle appartementen toegankelijk voor mindervaliden. De woningen zijn gelegen in het woonzorgpark in Ermelo.
   Ermelo

   

      Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert.  

  G

   

      Jos Klijnenlaan 63-65
      Geleen

   

   

  • Thebe
   Thebe Elisabeth
   Woonzorgcentrum Thebe Elisabeth ligt in Goirle, een rustig dorp met een rijke historie vlakbij Tilburg. Elisabeth ligt op een prachtige plek. Aan de voorkant kijkt u op het centrum de Hovel en aan de achterkant kijkt u uit op natuurgebied De Ley. Elisabeth is een specialistisch verpleeghuis voor mensen met een complexe zorgvraag zoals dementie, (niet) aangeboren hersenletsel (N)AH, complexe lichamelijke aandoeningen
   Goirle

   

  • Thebe Bergvenne
   In het centrum van Goirle, tegenover woonzorgcentrum Thebe Elisabeth, ligt appartementencomplex Bergvenne. De ligging van deze locatie is uniek: tussen het historische centrum van Goirle en natuurgebied De Ley in. Heeft u niet aangeboren hersenletsel, en kunt u nog zelfstandig wonen? Maar vindt u het prettig om hulp dichtbij te hebben? Dan kunt u wonen in een van de appartementen in Bergvenne.
   Goirle

   

  • Thebe Geeracker
   Locatie Geeracker van Thebe ligt aan de achterkant van woonzorgcentrum Thebe Elisabeth in Goirle. Geeracker biedt (jonge) mensen met niet aangeboren hersenletsel en mensen met complexe lichamelijke aandoeningen een echt ‘thuis’. U woont in een zorgappartement op een unieke plek: dichtbij het historische centrum van Goirle en natuurgebied De Ley.
   Goirle

   

  H

      Haaglanden

   

  • Den Haag zie bij letter D

   

  • Kennemerhart

   Kennemerhart biedt vanuit woonzorglocaties, dag- en ontmoetingscentra, via een behandelcentrum en in de thuissituatie zorg aan mensen die ouder worden en ouder zijn. Onze kernwaarden: persoonlijk en op maat, met aandacht en in samenspraak én sociaal betrokken. Zorg die draait om de cliënt: dát is Kennemerhart!

   Haarlem Aerdenhout omgeving

   

  • InteraktContour Woonlocatie de Bramer De Bramer ligt in het centrum van Hardenberg. Allerlei voorzieningen liggen op loopafstand. Zoals huisarts, fysiotherapeut, theater, winkels, openbaar vervoer en dagbesteding. De Bramer maakt deel uit van de woon-servicezone van Hardenberg en heeft twee locaties: de Meander en de Overlaat. In de Meander woon je zo zelfstandig mogelijk. Zo nodig krijg je hier 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en begeleiding. Je hebt je eigen appartement en kunt gebruikmaken van een prachtige binnentuin. In de gezamenlijke ruimtes kun je andere mensen ontmoeten. Je kunt samen een kop koffie of thee drinken en samen eten.
   Hardenberg

   

   

  • Reinaerde Burgemeester Burgerhof De locatie Burgemeester Burgerhof is een wooncentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of NAH dat volledig is ingericht op cliënten die gebruik maken van een rolstoel. Er is een lift aanwezig. Het gebouw heeft drie verdiepingen waar in totaal 22 cliënten wonen. Harmelen

   

   

  • InteraktConour Woonlocatie Daendels Borgh

   Het appartementencomplex Daendels Borgh ligt in het centrum van Hattem, in de serviceflat van zorgcentrum De Bongerd. De woonlocatie ligt op de begane grond en bestaat uit 12 appartementen.

   Elk appartement heeft een ruime en lichte woonkamer met keukenblok, een slaapkamer, een tweede slaap-/hobbyruimte, een berging en een eigen terras.

      Hattem

   

  • InteraktContour Woonlocatie Nieuw Bloemensteijn Nieuw Bloemensteijn is er speciaal voor mensen met een dubbele diagnose: hersenletsel én een psychische aandoening. Je woont en leeft hier in een prikkelarme, beschermde omgeving; voor korte of langere tijd. Een gespecialiseerd zorgteam staat 24 uur per dag voor je klaar, met ondersteuning, zorg en begeleiding. Voor de behandelingen werken wij nauw samen met bijvoorbeeld GGZ en verslavingszorg. Alles gebeurt op Nieuw Bloemensteijn, ook de dagactiviteiten. 20 appartementen.

      Hattem

   

   

  • Heelsum Siza https://www.siza.nl/locaties

   De Sprong is een woonlocatie voor in totaal 10 relatief zelfstandige en actieve bewoners met een licht tot matige verstandelijke handicap. Hun leeftijd ligt tussen de 40 en 66 jaar. Niet specifiek NAH.

   Bennekomseweg 47
   Heelsum


  • Odion Jan Ligthartstraat
   Je hebt hier een eigen appartement met balkon en woont met 16 andere volwassenen. 24-uurs voorziening voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Bij Jan Ligthart kun je dag en nacht terugvallen op begeleiding. Het accent van jouw begeleiding ligt op het verzorgen, ondersteunen en activeren van vaardigheden en zelfredzaamheid.
   Heemskerk

   

  • Magentazorg - Zuyder Waert

   Psychogeriatrisch verpleeghuis Zuyder Waert, locatie van Magentazorg, heeft 168 bewoners én biedt psychogeriatrische dagbesteding. +NAH

   Heerhugowaard


  • Lingen Heerhugowaard

   Cluster Linger is een wooncluster in Heerhugowaard-Zuid dat gericht is op mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH). We bieden zorg, ondersteuning en begeleiding aan onze cliënten die begeleid zelfstandig wonen. Onze woonvormen liggen op loopafstand van een supermarkt en huisarts en ook het Park van Luna en het Luipaard Park zijn dichtbij. Jouw wensen staan bij ons voorop. Wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op voor een rondleiding of informatief gesprek.Cluster Linger heeft 2 woonlocaties in Heerhugowaard-Zuid, De Roze Flamingo en Belvedere. Telefoon 072-5763081

   Bij cluster Linger wonen 38 cliënten: 13 bij de locatie Belvedere en 25 aan de Roze Flamingo en in de straten rondom de Roze Flamingo.

   Locatie Belvedere = Ronnie Biermantuin 17, 1705 LP Heerhugowaard

   Locatie Roze Flamingo = Roze Flamingo 8, 1704 WN Heerhugowaard
   Heerhugowaard- Zuid


   SGL zorg Heerlen
   Leon Biessenstraat73
   Heerlen

   

   

  • ZorgAccent - Verpleeghuis Krönnenzommer

   Verpleeghuis Krönnenzommer is een gecombineerd verpleeghuis, gelegen in de bossen van Hellendoorn. Hier wordt aan bijna 300 cliënten verschillende soorten verpleeghuiszorg geleverd. Daarnaast zijn er vier...

   Hellendoorn

   

  • Vroonenhof

   Vroonenhof is een kleinschalige woonvoorziening voor vijf jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en/of stoornis in het autisme spectrum en/of niet-aangeboren hersenletsel. Vroonenhof wonen is gevestigd in een nieuw herenhuis gelegen aan de rand van Hellevoetsluis. Onze bewoners hebben in het dagelijks leven begeleiding en ondersteuning nodig. Samen met een klein team van persoonlijk begeleiders creëren wij een situatie waar elke bewoner zich thuis voelt.

   Hellevoetsluis

  • SWZ locatie Torenstraat Helmond Woonvorm Torenstraat (17a) is een appartementencomplex, waar de 12 cliënten allen volwassen beschikken over een eigen appartement. De cliënten hebben beperkingen als gevolg van een Niet aangeboren hersenletsel (NAH) of een lichamelijke handicap (dystrofie, spierziekten). De mate van zelfstandigheid is divers.
   Helmond

   

  • Sherpa - Diependaalse Drift

   Aan de bosrijke Diependaalsedrift in Hilversum beschikt Sherpa over een vrijstaande woning. Deze woning is geschikt voor cliënten met een lichte verstandelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel...

   Hilversum 

   

  • Kleinschalig wonen Westland Middin
   In Hoek van Holland is een appartement waarin op afspraak begeleiding wordt geboden. Cliënt is wel verzekerd van de mogelijkheid 24-uur per dag contact te kunnen leggen met begeleiding.
   Hoek van Holland

   

   

  • Amstelring - Woonzorgcentrum Floriande

   Een zinvolle dag en een waardevol bestaan, dat is waar het om draait in Floriande. Verpleeghuis Floriande heeft het allemaal: fraaie appartementen, een prima restaurant en een mooie binnentuin. Ook in de buurt is alles dichtbij: het winkelcentrum, supermarkten en openbaar vervoer. Dagelijks wordt er vers gekookt.

   Hoofddorp  


  • Amstelring woonzorgcentrum Bornholm
   Verpleeghuis Bornholm ligt aan de noordkant van Hoofddorp in een rustige en overzichtelijke wijk. Bornholm 50.
   Niet specifiek NAH.

   In verpleeghuis Bornholm draait het om meer dan zorg alleen. Spelletjes, muziekmiddagen, kookactiviteiten, bijna elke dag zijn er activiteiten waaraan u kunt meedoen. Op loopafstand ligt een winkelcentrum met een supermarkt.

   Zit u graag buiten als de zon schijnt? Dan is er volop keuze voor u. Bornholm heeft verschillende tuinen en binnentuinen met een terras.

   Hoofddorp

   

   

  • Philadelphia - Woonlocatie 't Binnenhues

   Philadelphia 't Binnenhues is een woonvorm geschikt voor acht mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. of NAH. Eenieder heeft een eigen appartement met een zit-/slaapkamer, douche en toilet.

   Huissen 

  • Huissen Siza https://www.siza.nl/locaties

   Binnenveld is een woonlocatie voor mensen met een matige tot lichte verstandelijke beperking. Niet specifiek NAH.

   Baron van Spittaellaan 3
   Huissen

  K

   

   

   

  • Philadelphia - Woonlocatie Ariohof

   Op de Ariohof wonen in totaal acht cliënten.met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB), soms in combinatie met andere beperkingen. Ze zijn allemaal heel verschillend...

   Kampen  

   

  • MeanderGroep - Zorg en revalidatiecentrum Hambos

   Zorg en revalidatiecentrum Hambos is een gespecialiseerd centrum voor zorg - en dienstverlening aan mensen met lichamelijke beperkingen. Er zijn alleen 1 en 2 persoonskamers waar privacy centraal staat...

   Kerkrade  

   

  • SGL woonlocatie Kerkrade
   Lupinestraat 80
   Kerkrade

  • Odion Noorderhoofdstraat
   Jouw appartement heeft een huiskamer, keuken, aangepaste badkamer en slaapkamer. Bij sommige appartementen is ook een balkon. In de algemene ruimte kun je op gezette tijden koffie en thee drinken en er zijn mogelijkheden voor het eten. 25 volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel. De bewoners zijn ongeveer tussen de 25 en 65 jaar oud.
   Krommenie

  L

   

   

  • Reinaerde Musicallaan
   De locatie Reinaerde Musicallaan in Leidsche Rijn ligt in de wijk Terwijde. Deze woonwijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen.
   Leidsche Rijn

   

  • InteraktContour Woonlocatie het Rode Klif Het Rode Klif heeft 41 moderne appartementen. Elk appartement bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een badkamer. Alle appartementen liggen op de begane grond. Er zijn gezamenlijke ruimten en een gemeenschappelijke grote binnentuin.

      Lelystad

   

  • Inovum Beukenhof Fluitenkruid
   Op de wooneenheid Fluitenkruid wonen jongeren (van 18 tot 45 jaar) die ten gevolge van een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) niet meer zelfstandig kunnen wonen en 24 uur per dag zorg en begeleiding nodig hebben.

       Loosdrecht

  M

   

  • Zorgboerderij Reemzorg

   Zorgboerderij Reemzorg biedt naast wonen met begeleiding, actieve en gestructureerde dagopvang en logeeropvang met intensieve begeleiding, in het dierenpark van Meerzoo. Wonen: Zij krijgen een eigen woonruimte tot hun beschikking, waar onder begeleiding zelfstandig zorg voor gedragen wordt. Wonen kan eventueel ook in combinatie met dagbesteding. 

   Marknesse  

   

  • Breidablick
   Breidablick is een woon- en werkgemeenschap in Middenbeemster voor mensen met een verstandelijke beperking, waaronder mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Er wordt ook verpleeghuiszorg geboden, evenals begeleiding aan jongvolwassenen die zelfstandig wonen. De instelling biedt ook plaatsen voor dagbesteding en stageplaatsen voor deelnemers van ZMLK-scholen. Breidablick maakt deel uit van de Raphaëlstichting. Antroposofische zorg en levensvisie.
   Midden Beemster

   

  • Kleinschalig wonen Westland Middin

   De Rozemarijn biedt groepswonen aan vier cliënten. De bewoners zijn verantwoordelijk om samen boodschappen te doen en huishoudelijke taken op te pakken. De begeleiding komt op afspraak, uitgaand van de wens van de cliënt en gebruik makend van de kwaliteiten van de cliënten.

   Le Corbusier bestaat uit vijf appartementen met een aangrenzend trefpunt. De cliënten wonen er zelfstandig met begeleiding op maat, uitgaande van de wens van de cliënt.

   Monster

   

  • Vivere
   Sanare, de zorgverlener van Vivere biedt begeleiding in elke levensfase aan jongeren, volwassenen en senioren die problemen ervaren door beperkingen op lichamelijk gebied. Bijvoorbeeld de zorg voor mensen met NAH, wat staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel.  Sanare is gespecialiseerd in:
   Begeleiding (activiteiten), verzorging en verpleging van mensen met traumatisch hersenletsel (verkeersongeval of botsing met hard oppervlak) en niet traumatisch hersenletsel als gevolg van: hersenbloeding, herseninfarct, hartstilstand, bijna-verdrinking etc In de ZORGVILLA in het historische pand - het oude raadhuis van Moordrecht- kunt u veilig en verzorgd wonen in uw eigen appartement.  Professionele zorg. De ruime, moderne zorgappartementen hebben een aangepaste badkamer en keukenunit. In onze professionele keuken wordt elke dag lekker en gezond gekookt. U kunt ook tijdelijk in Vivere verblijven in een van onze logeerkamers met hotelservice. 
   Prijs vanaf € 2000 per maand. Zorgkosten kunnen mogelijk wel vergoed worden. Vraag daarom naar de bijkomende kosten voor het appartement!
   Moordrecht


   PS Voor wie het kan betalen zijn er meer ZORGVILLA's  https://zorgvillaexpert.nl/particulier-verzorgingshuis-verpleeghuis/

  N

   

  • Reinaerde  Wijkersloot
   Wonen op Wijkersloot is er voor jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en eventueel een ontwikkelingsachterstand. Elke groep heeft zijn eigen ingang, huiskamer en aangepast sanitair. Wijkersloot is rolstoeltoegankelijk. Er zijn brede gangen en ruime huiskamers.
   Nieuwegein

   

  • Woonlocatie InteraktContour Nijkerk
   Vetkamp 127 Nijkerk Hier zijn enkele ruime appartementen in een appartementencomplex verhuurd aan InteraktContour. Er is geen 24 uurs zorg maar een slaapwacht.

      Nijkerk

   

   

  • Mindset wonen Woenderkamp Nijmegen In de nieuwe Nijmeegse wijk Woenderkamp zal Mindset Wonen  gebouwd worden, een woonproject dóór en vóór mensen met een lichamelijke beperking. Mindset Wonen is zelfstandig wonen, in een eigen appartement op maat, met ruimte voor ontmoeting en samen dingen doen. Eigen regie over het leven voor mensne met een lichamelijke beperking.Zelfstandig en meedoen in de samenleving, niet alleen maar samen met de andere deelnemers aan Mindset Wonen.
   Mindset Wonen realiseert in samenwerking met Woningcorporatie Talis de appartementen in de Woenderkamp. Deze nieuwe Nijmeegse wijk is gelegen net over de Waal, tussen de Waalbrug en de Oversteek, vlakbij het NS-station Lent en andere stadsvoorzieningen.
   Nijmegen


  • Pluryn Nijmegen Kempenaerstraat 115 / 117
   Een woonvoorziening, gelegen op de 4e en 5e verdieping van een flatgebouw, midden in de wijk Hatert in Nijmegen. Deze wijk is op loopafstand van het winkelcentrum.
   De woonvoorziening is bestemd voor jongeren van 16 t/m 25 jaar die bekend zijn met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De jongeren hebben als gezamenlijk kenmerk dat ze vanuit het hersenletsel energetisch beperkt zijn, en snel overbelast zijn door prikkels. Uitgangspunt bij het bieden van rust en structuur: PRET (=Pauze, Rust, Een ding tegelijk, Tempo aanpassen). De Kempenaerstraat is geschikt voor jongeren met NAH die enigszins in staat zijn tot het krijgen van inzicht in hun beperking en bewust kunnen werken aan een nieuw perspectief.
   Nijmegen


  • Archipelgroep Akkers, Nuenen Margot Begemannstraat 9
   5671 CW Nuenen
   In het geheel gerenoveerde gebouw van Akkers in het centrum van Nuenen wordt verpleeghuiszorg geboden aan cliënten met een psychogeriatische zorgvraag en aan cliënten met somatische (lichamelijke) problematiek. Bij Archipel Akkers woont u, als u in één van de woongroepen woont, in een eigen suite met privé sanitair. Alle suites komen uit op een straatje waarbij elk straatje een eigen gezamenlijke woonkamer heeft. Woont u zelfstandig binnen Akkers, dan heeft u een eigen appartement met een woonkamer met kitchenette, slaapkamer en eigen sanitair.
   Nuenen

   

       Nunspeet

  O

  Oosterbeek Siza https://www.siza.nl/locaties

  De Lebretweg is een kleinschalige 24-uurs woonlocatie voor 9 mensen met een verstandelijke beperking waarbij het ouder worden centraal staat. Niet specifiek NAH!

  Lebretweg 2
  Oosterbeek

  P

  • SGL zorg Pey-Echt
   Thaalweg West 70                                                                                          Pey-Echt

   

  • Kleinschalig wonen Westland Middin Aan de Verburghlaan (voorheen Leon Jaspershuis) en de Kruisland is een woonvoorziening bestaande uit vijf eengezinswoningen. De cliënten hebben een eigen slaapkamer. Douche, toilet, keuken en woonkamer delen zij met één of meerdere huisgenoten. Er is 24 uur per dag een professional aanwezig of in de buurt.

       Poeldijk

   

  • Odion Kransfontein
   Ruim appartement met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en open keuken. Er wonen telkens twee cliënten naast elkaar in de wijk en samen deel je een schuur op het ruime achtererf. Er is altijd een begeleider in de buurt aanwezig en in de nacht is er een wakende nachtdienst. Alle cliënten hebben een alarmeringssysteem in de woning.
   Pumerend
  • Odion Spaarbekkenkade
   Woonlocatie Spaarbekkenkade ligt dichtbij het treinstation ‘Purmerend’. Er is een centrale voordeur met uitzondering van drie appartementen die een eigen voordeur hebben. Jouw appartement bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een open keuken. De woonlocatie bestaat uit twee lagen. De meeste woningen op de begane grond hebben een tuintje dat grenst aan de gezamenlijke tuin/binnenplaats. Je kunt gebruik maken van een gezamenlijke berging en wasruimte. 31 andere volwassenen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Er wordt iedere dag gekookt door een kok. Wakende nachtdienst.
   Purmerend

  R

  • InteraktContour Woonlocatie Meidoorn Het appartementencomplex aan de Lindehof bestaat uit 10 appartementen (1 tweepersoons-appartement). Elk appartement bestaat uit een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet. De keuken heeft o.a. een combimagnetron en een elektrische kookplaat (2 platen). Vanuit de slaapkamer kun je naar het terras. In de grote, gezamenlijke ruimte kun je samen met andere bewoners koffie drinken, eten en televisiekijken.
   De vier woningen vlakbij het complex bestaan uit een woonkamer, keuken en douche. Alles zit op de begane grond.
   Raalte

   

  • Renkum Siza https://www.siza.nl/locaties

   Villa Margaretha is een woonlocatie voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Niet speciaal voor NAH.

   Dorpstraat 40a
   Renkum

   

  • Siza Woonlocatie Klaproosstraat

   Klaproosstraat is een woonlocatie voor jong volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een aan autisme verwante stoornis. Klaproosstraat 49

   Rheden

   

  • Siza woonlocatie Koningsland

   Koningsland is een woonlocatie voor veertig mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.

   Het hoofdgebouw bestaat uit drie etages, met elke een gezamenlijke woonkamer. Iedere bewoner heeft verder een eigen zit-/slaapkamer met een keukenblok, een eigen badkamer en een balkon of terrasje. De bewoners zijn tussen de 24 en 75 jaar oud. Je kunt op Koningsland 24 uur per dag ondersteuning krijgen.

   Het naastgelegen appartementencomplex is geschikt voor mensen die zelfstandig kunnen wonen, met een klein beetje begeleiding. De acht appartementen hebben allemaal een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een extra kamer, een badkamer en een terras of balkon

   Arnhemseweg 8
   Rheden   Rheden
   Siza https://www.siza.nl/locaties

   

  • Aafje - Verpleeghuis 't Ronde Sant

   In Ridderkerk ligt het kleinschalige verpleeghuis ’t Ronde Sant. Hier wonen voornamelijk mensen met verschillende vormen van dementie of hersenletsel. Uitgangspunt in de zorgverlening is dat wat de bewoners...

   Ridderkerk 


  • Interzorg - De Hullen

   In een rustige groene wijk, aan de rand van het centrum van Roden, worden verschillende vormen van wonen, service en zorg onder één dak geboden. Wanneer mensen op een plek willen wonen waar ze elk moment over zorg kunt beschikken, kan dat in De Hullen. In een woon/zorgappartement of op een afdeling voor meer intensieve zorg (verpleeghuisplaatsen). https://www.interzorg.nl/locaties/de-hullen
   Roden


  • SGL woonlocatie Roermond
   Godsweerdersingel 16
   Roermond

   

  • Laurens - Woongebouw Ravenswaerde

   Woongebouw Ravenswaerde biedt zelfstandige seniorenappartementen. De woningen zijn comfortabel en ook geschikt voor intensieve verzorging. Een ruime woonkamer met open keuken en aansluitend een mooi balkon...

   Rotterdam

   

  • Blijvenburg Middin In de Rotterdamse wijk Overschie ligt locatie Blijvenburg. De wijk (een voormalig dorp) ligt aan het water van de Schie vlak in de buurt van een gezellige winkelstraat. Het appartementencomplex Blijvenburg is een 24-uursvoorziening voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel na ziekte of een ongeval. Er wonen 18 cliënten. Iedere bewoner heeft zijn appartement met eigen voordeur. Bij Blijvenburg staat de vraag van de cliënt altijd centraal.
   Rotterdam

   

  • Woonlocatie Boermarke Middin In de Rotterdamse wijk Crooswijk ligt locatie Boermarke. De wijk met gezellige buurtwinkels ligt tussen het Kralingse Bos en het centrum van de stad in. Boermarke is een 24-uursvoorziening waar 26 volwassenen wonen met niet-aangeboren hersenletsel na ziekte of ongeval. De locatie bestaat uit de begane grond en eerste verdieping van een flatgebouw.
   Rotterdam Crooswijk

   

  • Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert een breed palet aan zorg, waar u dat wenst; in de wijk en op onze locaties.

      Rijsbergen

   

  S

  • SWZ Woonvorm de Eekelhof  De Eekelhof 93
   Woonvorm De Eekelhof is een gelijkvloerse woonlocatie waar 26 mensen wonen met name niet-aangeboren hersenletsel, verdeeld over 3 woonunits. Ook is er een logeerkamer aanwezig. De leeftijd van de bewoners varieert van 45 jaar tot 80 jaar oud. Ze hebben allen een eigen studio, met een zit/slaapkamer en badkamer. Iedere unit heeft een centrale ruimte, alwaar gegeten kan worden. De locatie ligt zeer nabij het centrum. Opgelet...via Google streetview krijgt u een verkeerd beeld krijgt van de woonvorm. Wanneer Eekelhof 93 wordt ingetypt, komt namelijk een appartementencomplex in beeld, echter is dit niet onze woonvorm. De woonvorm gelijkvloers met een eigen tuin bij iedere studio. Doordat er een geluidswal is naar beide wegen is er geen hinder van verkeersgeluid.
   Schijndel


  • SWZ locatie de Rietbeemd Schijndel
   Woonvorm De Rietbeemd is een appartementencomplex waar 10 cliënten wonen. Cliënten hebben beperkingen als gevolg van een aangeboren of niet-aangeboren hersenletsel. De mate van zelfstandigheid is divers. Op de begane grond bevinden zich de kantoorruimtes en een gezamenlijke ruimte waar cliënten gebruik van kunnen maken. Gezamenlijke momenten zijn er tijdens eet –en koffiemomenten. Op de 1e verdieping zijn 2 appartementen en op de 2e en 3e verdieping zijn per verdieping 4 appartementen die middels een lift te bereiken zijn. Het gehele appartementencomplex is toegankelijk en voorzien van elektrische deuren. Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een keuken met 4- pits kookplaat en een ruim balkon. Verder een ruime badkamer, aparte slaapkamer, gastentoilet en een grote hal / berging met aansluiting voor de wasmachine. Vanuit deze locatie wordt er tevens 24-uurs zorg geboden aan 13 cliënten die binnen Schijndel wonen in een appartement van SWZ. 
   Rietbeemdweg 18
   5482 JA Schijndel
   Schijndel

  • Patyna in Sneek
   De Anna Paulownastraat is een kleine locatie voor mensen met specifieke klachten, zoals het Syndroom van Korsakov, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en GGZ gerelateerde aandoeningen. Door de ligging midden in een woonwijk staan de bewoners letterlijk en figuurlijk midden in de samenleving.             Sneek

   

   

  • Lyvore - Wiekslag Boerenstreek

   Wiekslag Boerenstreek in Soest is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een lichamelijke beperking/NAH. De locatie bevindt zich op een levendige plek in de woonwijk Boerenstreek, vlakbij het winkelcentrum. Broodmaaltijden dienen zelf aangeschaft te worden via mantelzorger of via bezorgdienst.

   Soest 

  • SWZ Woonvormen Sonnehoek en Postelpark Someren
   Woonvorm Someren is voor cliënten met een lichamelijke handicap en meervoudige beperkingen (o.a. niet-aangeboren hersenletsel). De leeftijd van de cliënten ligt tussen de 26 en 60 jaar. Someren heeft 2 kleine locaties: Sonnehoek (9 bewoners) en Postelpark (6 bewoners). Het woonmilieu heeft een agogisch karakter. Er wordt zowel individueel als in groepsverband begeleiding geboden. De locatie is met navigatie slecht te vinden. Op de splitsing “laan ter Roode” en “Bergstraat” kun je een grotere parkeerplaats oprijden. Hier staat een bordje Sonnehoek. Dit is de ingang van de woonvorm.
   Someren

   

  • SWZ SWZ is er voor mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking, ernstig meervoudige beperkingen niet-aangeboren hersenletsel(NAH )

   Nieuwstraat 705691 AG Son

   SWZ Woonvorm Heriklaan

   Heriklaan 2-4
   5691 WN Son
   088-799 8742 / 088-799 8744

   www.swzzorg.nl

   Son

  • Archipelgroep Berkenstaete In de huurappartementen van Berkenstaete wonen mensen met een 24-uurs zorgindicatie.
   De Bontstraat 71
   5691 SV Son en Breugel

   De 55 driekamerappartementen van Berkenstaete zijn ruim en beschikken over moderne voorzieningen die het wonen hier comfortabel en gemakkelijk maken zoals alarmering en aansluiting voor internet en domotica.

   De grote balkons of terrassen zorgen voor extra veel buitenruimte en een ruimtelijk gevoel en er is alle ruimte voor de ontvangst van familie of te koken, te wassen of samen te eten. Alle bewoners wonen in een veilige, vriendelijke omgeving met een dorps karakter. Hier woont men zelfstandig met alle deskundige zorg en dagelijkse voorzieningen direct binnen handbereik.

   Son en Breugel

   

  • De Ruyters Hoeve Door onze kleinschaligheid en verscheidenheid zijn we in staat de hulpverlening aan te passen aan wat u nodig heeft. Naast de psychologische behandelingen is er ook een begeleidingstak. Kleine groepen (max. 4 personen per groep) of individuele begeleiding. Sinds kort is er de mogelijkheid voor crisisopvang, logeren en wonen in huiselijke sfeer.

       Staphorst

  • InteraktContour Woonlocatie De Veldkei De Veldkei is gevestigd in een appartementencomplex voor senioren. In een rustige omgeving en toch dichtbij het centrum van Steenwijk. De appartementen zijn heel geschikt voor mensen die wat meer privacy willen. De negen huidige bewoners wilden dit graag en zijn zeer content met hun woning.

       Steenwijk

   

  T

  • Pluryn Tiel
   Bladergroenstraat 4
   Vanuit je woning in de Bladergroenstraat ben je zo in het centrum. Je hebt in Tiel veel mogelijkheden voor sport, dagbesteding, werk, leren en vrije tijd. Rolstoeltoegankelijk. Alles begane grond. Tegenover een schoolgebouw.
   Doelgroep: Lichamelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
   Aantal bewoners: 21
   Tiel


  • Tilburg Siza Woonlocatie Mahlerstraat

   Mahlerstraat in Tilburg is woonlocatie voor 14 mensen met een lichamelijke beperking, die veel zorg nodig hebben.

   Mahlerstraat 391
   Tilburg

  • Slimwonen Tilburg Slim Wonen wil het mogelijk maken dat iedereen kan wonen zonder zorgen, hierbij wordt de zorg op maat met de bewoner/ster zelf geregeld. Ons doel is ook om de bewoner/ster zelfstandig te laten wonen, maar toch de mogelijkheid om (dmv. een gemeenschappelijke ruimte) met elkaar te zijn. Het is belangrijk is dat we meer personen werven voor de stichting. De zorg- en woonvoorziening zal komen te staan in een van de volgende plaatsen:
   Udenhout, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Heukelom, Helvoirt, Biezenmortel, Haaren.
   Tilburg

   

  U

  • SWZ Woonvorm Uden
   Woonvorm Uden is een woonvorm waar 12 meervoudig beperkte mensen wonen. Er wonen 11 cliënten in de leeftijdsgroep tussen de 28 en 38 jaar en één oudere cliënt.
   Er zijn 4 cliënten met een niet-aangeboren hersenletsel. De cliënten beschikken over een eigen appartement waar ze de meeste tijd verblijven. 9 cliënten hebben een vorm van dagbesteding, maar zijn ook een aantal dagdelen per week thuis. De cliënten zijn veelal op zichzelf en hebben weinig begeleiding nodig bij het invullen van hun vrije tijd. Indien ze een vraag hebben, kunnen ze gebruik maken van het oproepsysteem. Er is een Centrale Ruimte waar ze over het algemeen gezamenlijk ontbijten en dineren. Er wordt iedere avond koffie/thee gedronken op vrijwillige basis, waarbij het ook mogelijk is om activiteiten met elkaar te ondernemen.
   Prior van Milstraat 12a
   5402 GH Uden
   0413-256 748
   Uden


  • Provincie Utrecht (Utrecht gooi en Vechtstreek)
   https://www.mee-ugv.nl/

  V

  • InteraktContour Woonlocatie de Palmen Grift Veenendaal  
   Woonlocatie de Palmen Grift ligt op de begane grond en de eerste verdieping van flatgebouw Berberis in de wijk De Engelenburg in Veenendaal. De bewoners hebben hier allemaal een eigen appartement met woon-/slaapkamer óf een aparte woonkamer met 1 of 2 slaapkamers, kitchenette/keuken, eigen toilet en douche.
   Veenendaal

   

  • InteraktContour Woonlocatie Ghandi

   Woonlocatie Ghandi bestaat uit twee locaties: Ghandi en Entradatoren.
   In woonlocatie Ghandi wonen cliënten zo zelfstandig mogelijk, met de mogelijkheid van 24 uurs-zorg.
   Ghandistraat 93 3902 KM Veenendaal

   Woonlocatie Entradatoren in de Entradatoren. Erasmusstraat 1, 3902 KC Veenendaal. In het appartementencomplex zijn drie- en vierkamerappartementen. Elk appartement heeft een woonkamer met open keuken, een badkamer en een slaapkamer. De vierkamerappartementen hebben een extra slaap-/hobbyruimte. Alle appartementen van Entradatoren zijn gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Vanaf het balkon of terras heb je een prachtig uitzicht over het dorp en de omgeving.
   Veenendaal

  • Interaktcontour woonlocatie De Palmen Grift Woonlocatie de Palmen Grift ligt op de begane grond en de eerste verdieping van flatgebouw Berberis in de wijk De Engelenburg in Veenendaal. De bewoners hebben hier allemaal een eigen appartement met woon-/slaapkamer óf een aparte woonkamer met 1 of 2 slaapkamers, kitchenette/keuken, eigen toilet en douche. Impressie zien? klik deze link aan.
   Veenendaal

   

   

   

  • Velp Siza Woonlocatie Het Barentzhuis

   Het Barentszhuis is een woonlocatie voor 38 volwassenen mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

   Iedere bewoner in het hoofdgebouw heeft een eigen appartement met een slaapkamer, een badkamer en een tuin of balkon. Ook zijn er vier gezamenlijke huiskamers. Naast het hoofdgebouw staan zes appartementen, waar mensen wonen die maar enkele uren per dag begeleiding nodig hebben.

   De appartementen in het hoofdgebouw zijn verdeeld over twee etages. Op de benedenverdieping ligt het accent op begeleiding, op de bovenverdieping op verzorging. Tegenover het Barentszhuis ligt Landgoed Biljoen met vijvers en een park. Op loopafstand van het Barentszhuis vind je een winkelcentrum, een treinstation en een bushalte. En het centrum van Velp is d

   Gasthuislaan 40
   Velp (Gld)

   

  • ViVa! Zorggroep

   ViVa! Zorggroep biedt diverse zorgdiensten; voorlichting, advies, begeleiding, zorg aan huis, logeeropvang, hulp bij het huishouden en wonen in een woonzorgcentrum of een verpleeghuis.

   Velsen-Noord

   

   

  • Zonnehuisgroep Vlaardingen - De Laurenburg

   De Laurenburg is een locatie van Zonnehuisgroep Vlaardingen. In dit appartementencomplex wonen jongeren en ouderen tussen de 18 en 65 jaar met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of een spierziekte.

   Vlaardingen 

   

   

  W

   

   

  • Huize Wezup is een kleinschalige, particuliere woonvoorziening

   in een mooie ruime woonboerderij in het Drentse esdorp Wezup.

   Voor mensen die vanwege geheugen- of cognitieve problemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Naast deze 24-uurs zorg bieden wij in Huize Wezup vijf dagen in de week tijdbesteding aan mensen die met dezelfde klachten te maken hebben, maar nog in hun eigen huis kunnen blijven wonen.
   Wezup


  • Winterswijk Siza Woonlocatie Hesselink Siza https://www.siza.nl/locaties

   Hesselink is een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.

   De locatie is gevestigd in een gerestaureerde boerderij op landgoed Hesselink.

   De woningen van ongeveer 50 m2 hebben een ruime woonkamer met een keukenblok, een aparte slaapkamer en een badkamer. In het oude deel van de boerderij is een grote gemeenschappelijke ruimte waar je elkaar kunt ontmoeten en samen kunt eten. In het hoofdgebouw zijn zeven woningen voor cliënten van Siza en vier woningen voor cliënten van Estinea. Naast de woningen in de boerderij zijn nog twee woningen voor cliënten van Estinea én vier woningen voor de vrije verhuur, waardoor een gevarieerde woonomgeving ontstaat. Het landgoed is gelegen op een rustige plek in het buitengebied van Ratum in de gemeente Winterswijk.

   Hesselinkweg 2
   Winterswijk

   

  • QuaRijn - locaties Niet specifiek NAH

   QuaRijn biedt senioren een breed (ondersteunings)pakket van wonen, welzijn en zorg. De organisatie heeft woonzorgcentra en woonzorgcomplexen in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal.

   Wijk Bij Duurstede

   

  • Odion Voorstraat

   Wil je in het hart van Wijk aan Zee wonen? Met het strand en de zee dichtbij? Dat kan bij woonlocatie Voorstraat. Je woont hier met 21 andere (jong)volwassenen met een lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en soms een licht verstandelijke beperking.

   Bij de Voorstraat heb je jouw eigen kamer. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte waar je activiteiten kunt doen en kunt eten. Alle faciliteiten voor beademing zijn op de locatie aanwezig.

   Op termijn zal er sprake zijn van een nieuwbouwlocatie, waarin je een eigen appartement krijgt.

   Wijk aan Zee

  • Odion Zuiderweg

   Wil je landelijke wonen in een mooi appartement? Dat kan bij woonlocatie Zuiderweg in Wijdewormer. (bij Purmerend) Hier wonen 14 volwassenen met een lichamelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel.

   Locatie Zuiderweg ligt tussen de weilanden aan de Zuiderweg 21. De winkels zijn op zo’n 2 km afstand. Als je hier wilt wonen, is het belangrijk dat je verkeersveilig bent; de Zuiderweg is namelijk een drukke weg. Bij woonlocatie Zuiderweg heb je een appartement met woonkamer, slaapkamer, badkamer en open keuken. Het gebouw bestaat uit twee lagen. Als je op de begane grond woont, heb je een eigen terras. Je kunt ook gebruikmaken van het gemeenschappelijke terras. In de nacht is er een slaapdienst aanwezig. Vijf dagen van de week wordt er vers gekookt door een kok. Je mag ook zelf koken. Appartement met woonkamer, slaapkamer, badkamer en open keuken.       

   Wijdewormer

   

   

  • Zozijn - Kind & Jeugdhulp

   Kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsprobleem kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling terecht bij Zozijn. Dit kan thuis, op school, op de opvang of op een andere plek waar...

   Wilp  

  • Reinaerde Selma Lagerlöfhof

   Bij de Selma Lagerlöfweg wonen 26 mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een lichamelijke beperking met een passende zorgvraag.

   Iedere bewoner heeft een eigen appartement van ongeveer 25 m2. Dit appartement is voorzien van een keukenblok en een ruime badkamer. Het gebouw heeft drie verdiepingen en twee liften. Op de eerste en tweede etage is een gemeenschappelijke ruimte waar je medebewoners vrijblijvend kunt ontmoeten. Daarnaast is er een gemeenschappelijke tuin en kun je gebruikmaken van het balkon.

   Woerden

  Z

  • Odion Veldvliegerweg 80
   Je woont hier onder één dak met dertien volwassenen met een lichamelijke beperking plus. De plus betekent dat bewoners ook een verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en/of psychische problemen kunnen hebben.Tweekamerappartement in het complex De Salamander en vanuit de galerij is jouw woning en de algemene ruimte bereikbaar. Er is een lift aanwezig. In de algemene ruimte kun je anderen ontmoeten, koffie drinken of de maaltijd gebruiken.De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig en er is een wakende nachtdienst.
   Zaandam

  • Woonlocatie Nesselande MIDDIN is een nieuwbouw vinexlocatie, gelegen aan de Noordoostkant van Rotterdam. Hier wonen 24 volwassen cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Nesselande is een ruime en rustige woonlocatie waar cliënten prettig en zelfstandig wonen in hun eigen appartement met de gewenste begeleiding in de buurt. Zij kunnen zelf bepalen of zij de rust opzoeken in de nabije natuur, op het strand van de Zevenhuizerplas of gezelschap zoeken op de boulevard of in het Trefpunt van de locatie.

       Zoetermeer

  • Woonlocatie Leopoldhoeve MIDDIN
   Woonvoorziening Leopoldhove ligt in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Hier wonen volwassenen met met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) en/of een lichamelijke beperking en/of een licht verstandelijke beperking individueel in appartementen. Zelfredzaamheid en eigen keuzes maken staat centraal. Het gezamenlijke trefpunt heeft een groot balkon.
   Zoetermeer

   

  • Zonnehuisgroep Noord 
   U woont en leeft samen met andere cliënten met een soortgelijke zorgbehoefte. Bij niet-aangeboren hersenletsel kan het bijvoorbeeld gaan om NAH/ hersenletsel na een ongeluk, Multiple Sclerose, CVA of Korsakov. Er is dan sprake van lichamelijke problemen in combinatie met geheugen- en oriëntatiestoornissen en gedragsveranderingen. Er wonen in totaal 18 cliënten, in de leeftijd van 18 tot ongeveer 60 jaar. Binnen de woongroepen heerst een dynamische en actieve sfeer. In Zonnehuis Oostergast is een woonvorm voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. U kunt uw eigen appartement naar uw eigen persoonlijke smaak inrichten. De gemeenschappelijke woonkamers en de gangen zijn helemaal aangepast aan de specifieke behoeften van mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Buiten zitten kan op de diverse terrassen. Er wonen in totaal 18 cliënten, in de leeftijd van 18 tot ongeveer 60 jaar. Binnen de woongroepen heerst een dynamische en actieve sfeer.

      Zuidhorn

   

  • Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert een breed palet aan zorg, waar u dat wenst; in de wijk en op onze locaties.

      Zundert.

   

  • Zutphen Woonlocatie De Lunette Siza  https://www.siza.nl/locaties

   De Lunette is een woonlocatie voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De appartementen zijn ruim opgezet. Een woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer, een logeer/hobby-kamer, berging en badkamer. Het is mogelijk om hier met je partner samen te wonen en/of logees te ontvangen. Ook is er een gezamenlijke ruimte waar je medebewoners kunt ontmoeten tijdens koffie/theemomenten.

   De Lunette is gehuisvest op de vierde verdieping van een modern wooncomplex, vlakbij het centrum van Zutphen. Aan de overkant van het wooncomplex vind je diverse voorzieningen, zoals een restaurant, een winkel, café, kapsalon, poliklinisch revalidatiecentrum, therapeutisch zwembad, huisarts, tandarts, apotheek en een activiteitencentrum van Siza. Er is plaats voor elf cliënten.

   Coehoornsingel 5
   Zutphen

   

  • Op Pad -  Markolle Zutphen
   Je kunt hier wonen wanneer je naast een niet-aangeboren-hersenletsel (NAH) ook verzorging en/of verpleging nodig hebt. De lichte en ruim opgezette woonlocatie heeft 19 royale woon-slaapkamers. De kamers hebben een gedeeld sanitair. Op de eerste verdieping bevinden zich ook nog 2 appartementen die geschikt zijn voor mensen die begeleid zelfstandig willen wonen, maar hierbij wel intensieve verzorging nodig hebben. Iedere verdieping heeft een gezellige woonkamer en keuken. Er is een lift aanwezig. De woning bevindt zich in een autoluwe, groene woonwijk, op loopafstand van het leuke winkelcentrum Leest.
   Zutphen

   

  • InteraktContour Zwolle
   InteraktContour Woonzorglocatie de Koppels. De Koppels ligt in de woonwijk De Aa-landen in Zwolle Noord. In de directe omgeving vind je een winkelcentrum en diverse andere voorzieningen zoals een fysiotherapeut, een huisarts, een bibliotheek, een zwembad en een recreatiegebied. We stimuleren je om zoveel mogelijk gebruik te maken van deze voorzieningen. 30 appartementen.
   Zwolle

   

  • InteraktContour Woonlocatie de Stuwwal De Stuwwal in Zwolle ligt midden in een groene woonwijk, aan de rand van Hanzestad Zwolle. Het is een gespecialiseerde woonlocatie, want hier wonen en leven jongeren en jong volwassenen met een lichamelijke of meervoudige beperking. Gespecialiseerd in ademhalingsondersteuning in combinatie met Autisme Spectrum Stoornissen (ASS). De deskundige zorg van de Stuwwal op dit gebied maakt dat zij hier een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden. Deze combinatie van wonen en intensieve zorg is uniek in de regio én in Nederland.
   Zwolle

   

  • InteraktContour Wonen Trajekt Trajekt ligt in de nieuwbouwwijk Oldenerbroek in Zwolle, in een rustige omgeving, vlakbij een groot veld. Een winkelcentrum is dichtbij. In de buurt wonen veel gezinnen met jonge kinderen. Je krijgt een appartement met woonkamer en balkon, 2 slaapkamers en keuken. De woningen zijn niet toegankelijk voor elektrische of grootformaat-handmatige rolstoelen. Om in de woning te kunnen komen, moet je handig zijn met de rolstoel.  

      Zwolle

  MIST U UW LOCATIE? Meld uw locatie hier aan.
  Ziet u een fout? Geef het dan ook door, dank u!