Verhalen van ouders

Wil je jouw verhaal delen?

Wil je jouw verhaal delen?

Vul dan het webformulier in onderaan de pagina van https://www.hersenletsel-uitleg.nl/ermee-omgaan

Dank je wel. We nemen daarna zo gauw we kunnen contact met je op.

 

 

Als je kind hersenletsel oploopt

Als je kind hersenletsel oploopt stort aanvankelijk je wereld in. Jouw geliefd kind zien lijden en worstelen is het moeilijkste misschien wat bestaat. Daarna komt er een oerkracht in je los die alles op alles wil zetten om jouw kind te helpen en er door heen te willen helpen.

De ervaringsverhalen van de ouders verschillen zowel in de acute als de chronische fase maar ze vertonen overeenkomsten van moedige mensen die het uiterste geven om hun kind en de andere kinderen in het gezin een zo goed mogelijke jeugd te geven.

Deze ouders die hier hun verhaal delen willen het liefst anoniem blijven of hebben hun kind een fictieve naam gegeven om hun gezinsleven en kind te beschermen.

Lees het verhaal van ouders:

Lees in de Excel als download de zoektocht naar overzicht waar je hulp en info kan vinden als je kind NAH heeft. Geschreven door een moeder.

Overzicht Informatie En Behandeling Bij NAH
Excel – 15,8 KB

Verhalen van volwassenen die als kind letsel opliepen:
Lees de ervaringsverhalen van Willemijn die NAH opliep (door hersenontsteking met hartstilstand) toen ze twee jaar was.Ze is nu volwassen.
Lees het verhaal van Sandra die als peuter uit het raam viel.

  • Lees in de download hieronder, alle tips die de familie Hollander graag hadden gehad nadat hun zoon op jonge leeftijd een herseninfarct had doorgemaakt:
Tips van de familie Hollander nadat hun zoon een herseninfarct had doorgemaakt.
PDF – 136,6 KB