Facebook groep 'Familie/vrienden/partners' en 'Ouders van'

Voor partners, familieleden en vrienden met hersenletsel  én voor ouders van een kindje met hersenletsel (besloten of geheime*) zijn er Facebookgroepen, elk met een eigen insteek. Elke groep heeft een eigen doelgroep. Deze groepen zijn NIET bedoeld voor belangstellenden, professionals, leerkrachten of anderen die beroepsmatige belangstelling hebben of mensen die zelf hersenletsel hebben.
*Besloten of geheime groep betekent dat je Facebook vrienden niet mee kunnen lezen. Het is in die zin beveiligd en privé.


Ouders van een kind(je)?
De ouders van een kindje/kind met hersenletsel hebben ook hun eigen groep waar zij specifieke zaken en onderwerpen bespreken en tips uitwisselen.

Bent u een vader of moeder van een kindje/kind met hersenletsel? 
Meld u aan via deze link.

NB deze groep is niet voor grootouders, professionals, leerkrachten of andere belangstellenden.

Familie/partner vrienden?
U kunt u aanmelden voor de Familie/Vrienden/Partners groep via deze link. 
Wie lid wil worden wordt gevraagd de vragen bij de voordeur in te vullen.

Als u geen vragen beantwoordt, kan u helaas niet toegelaten worden. Dus graag invullen en iets uitleggen over uw motivatie. Dank u wel.

Meld u aan via deze link voor de "familie/ partner/vrienden van" groep.


Zelf hersenletsel met last van overprikkeling?
Bent u zelf iemand met hersenletsel en heeft u overprikkeling in uw leven, meld u dan aan via het mailformulier op de pagina patiëntenbelangenorganisatie. Zie link. We hebben een speciale gratis kennisbank over overprikkeling voor leden.