Pakkende posters

Tijdelijk is het niet mogelijk A-4 posters te downloaden wegen een storing met onze kopieer beveiliging /copyright software. Mocht je een poster willen dan kan je er wel een screenpicture (schermafbeelding) van maken. Vergroot de foto eerst! Of download ze gratis vanaf ons Facebook-account https://www.facebook.com/Hersenletseluitleg
Je kan ándere posters (kennisposters) in de webshop bestellen tegen een symbolisch bedrag van 1,25. Dan krijg je een digitale poster van A2 formaat om zelf af te drukken.

Op Facebook,  X (voormalig Twitter), Instagram, Linkedin en Pinterest zijn de 'posters' van Hersenletsel-uitleg bekend om de pakkende tekst en toepasselijke afbeelding. Het is jammer dat social media zo vluchtig is en een poster na een week weer uit de herinnering is. Op Facebook kan je een afbeelding opslaan (met de rechtermuisknop -> afbeelding opslaan.
Anders kan je hier de afbeelding vergroten met de schuine witte pijltjes, maak er een screenpicture (schermafbeelding) van. Wees creatief, maak er een ansichtkaart van of print ze en leg ze neer bij je neuroloog, huisarts of stuur ze naar vrienden.


Misschien voor sommigen overprikkelend, voor anderen een makkelijker manier om te vinden wat ze zoeken: