Home » Informatie » Prikkelarm Woon-zorg

Woon-zorg initiatief  waar je prikkelarm kan wonen!

Woon-zorgcentrum
Woonboerderij de Stoethoeve biedt straks wonen met zorg, waarbij de autonomie van de bewoner voorop staat! Dit kleinschalige woon-zorgcentrum zal specifiek voor de doelgroep zijn van mensen met hersenletsel en overprikkelingsklachten die een WLZ zorgindicatie hebben of krijgen. Enkele gebouwen op bovenstaande foto rechtsonder gaan nog weg.

 

Groot eigen appartement
Een eigen huur-appartement van 50 vierkante meter, eigen tuintje en terras met 24 uurs- zorg of indicatie. Dagbesteding naar wens of behoefte en /of begeleiding is in te kopen via PGB. Maaltijden kunnen worden ingekocht als iemand niet meer kan koken, maar mogen ook zelf gemaakt worden. Echtparen zijn ook welkom!

Alle appartementen komen op de begane grond. Ze zullen akoestisch goed geïsoleerd worden. Zoveel mogelijk zal alles CO2 neutraal worden.

 

Indeling: hal en opslagruimte, woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. Aangrenzend tuintje en terras.

Personeel getraind in overprikkelingsklachten
Het personeel zal getraind worden door team Hersenletsel-uitleg over de (niet zichtbare-) gevolgen van hersenletsel en met name geschoold worden in alle facetten over overprikkeling.

 

Prikkelarm!
Hersenletsel-uitleg heeft vanaf het prille begin al samengewerkt en een pakket van eisen geleverd waaraan een zorginitiatief moet voldoen om het prikkelarm te krijgen. Alle wensen en eisen zijn meegenomen.

 

Verdere info:
Logeermogelijkheid voor familie is aanwezig. Op de Stoethoeve wonen enkele paarden, honden en katten. Zo dicht bij de natuur zien wij op ons terrein ook regelmatig een buizerd, uil, hazen, zwaluwen, en diverse andere vogels.

Help je mee?
Ben je aannemer, architect, bouwkundige of heb je andere goede ideeën opdat we kleinschalig kunnen bouwen en alles betaalbaar kunnen houden? Of heb je contacten bij televisie of radio om dit initiatief bekendheid te kunnen geven?
Help mee! Mail dan!

Waar?

In het landelijke buitengebied van Soest, tussen Soest en Amersfoort

Nieuwsgierig?

Wilt u al iets meer weten?

Met het onderstaande formulier kunt u aangeven interesse te hebben in een zorgwoning op "De Stoethoeve". Het is slechts een inventarisatie voor ons om te bezien of er belangstelling voor is. ... Er zitten geen verplichtingen voor u aan vast en van onze kant (Stoethoeve) geen garantie dat de woningen gebouwd kunnen worden of plek kunnen bieden aan u.

U helpt ons hiermee omdat wij dan een inschatting kunnen maken van de belangstelling voor onze appartementen.

 

U kunt dit formulier geheel anoniem invullen, of juist met uw naam en mailadres als u wilt dat wij contact met u opnemen  zodra inschrijving voor de woningen mogelijk is (in de loop van 2018).

Uiteraard worden eventueel ingevulde persoonsgegevens vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

 

Met vriendelijke groet,
Tanja en Corné de Man van de Stoethoeve

VOOR-Enquête invulformulier of er belangstelling voor is, ALLES ONDER VOORBEHOUD!

Bekijk de folder bij de Stoethoeve voor meer info!