Home » Over ons » Reactie plaatsen

Interactie

Er is tijdelijk even geen contactformulier. Dit i.v.m. personele bezetting. Zodra het kan, zullen we weer een formulier plaatsen.

Wij kunnen geen medische vragen beantwoorden, daar is internet niet geschikt voor. Ga daarvoor naar uw arts of naar een (gratis) hersenletselteam in uw regio.

Weet dat hersenletsel niet altijd zichtbaar is op een MRI of CT scan.

Wilt u iets schrijven over de website? Feedback of compliment?

Dit formulier is niet geschikt om met ons over andere zaken te communiceren. Weet dat we met een klein team alle oorzaken en gevolgen proberen te beschrijven maar dat dat nog echt niet af is. We beseffen dat terdege. We doen ons best.

Reactie plaatsen

Reacties

Femke Brendel
19 dagen geleden

Mijn zonen hebben de diagnose DCD, alles wat jullie beschrijven op de website is zo herkenbaar, echter ik zie nergens DCD vernoemd? Waarom is dat?

Mir
2 maanden geleden

Bedankt voor de duidelijke uitleg betreft warmteproblemen-intolerantie en de symptomen daarvan.
Standaard heb ik het altijd al warm dus die hete dagen zijn voor mij een ware verschrikking. Ik merk aan mijn lichaam dat die echt moeite heeft met functioneren en hetzelfde geldt voor mijn hoofd.
Ik kan het niet echt uitleggen hoe dat voelt, maar ik weet nu dat ik me dus echt niet iets verbeeld of me aanstel.
Jullie uitleg-sypmtomenlijstje zou ik graag willen kopiëren en willen verstrekken aan mijn werkgever. (Ik werk namelijk op het land bij een biologische boer) Voor hen is het ook goed om te weten wat te doen bij hittestuwing. We werken in het seizoen natuurlijk met meer mensen dan normaal dus de kans op een ‘ongeval’ of een ander probleem is dan ook groter. En meestal heb je niet direct alles bij de hand voor hulp te verlenen. Dus is kennis om iets voortijdig te herkennen of aan zien komen erg belangrijk. Uiteraard is het voorkomen van zoiets nog het beste.

Marieke Van den Haak
2 maanden geleden

Dit jaaR vijftig jaar geleden dat ik conTusio cerebri opliep door een ongeval. TWee jaar geleden was op een ctscan te zien dat er meer schade was. Nu ook Aan dE aNdere zijde. VRoeger had men weinIg ooG hiervoor. Ik ben Pasin 2012 me bewust geworden Van mijn hersenletsel. Hiervoor WaS heel veel gEriCht opmijn linkerbeen waaRvan men nog steedS niet weet waardoor de eea oNtstaan is. Nu lijkt het er op dat daar ook door hersenbeschadiging herstel niet mogelijk was. Wat er in de loop van de jaren ook aan operaties plaatsvond. Vijf dagen tussen leven en dood zweven en uiteindelijk door een bijna dood ervaring zelf wakker geworden. Kort erop nog een operatie waardoor ik 3 weken ongeveer in coma bleef. Daarna kort erop weer een operatie. Hersenen kunnen veel hebben. Ik ben sterk Genoeg geweest en nog steeds om alles te doorstaan. Uiteindelijk heeft mijn eigen doorzettingsvermogen mij tot deze persoonlijkheid gemaakt.

Eelco Geleijnse
3 maanden geleden

Hoewel ruim 30 jaar geleden opgelopen NAH aan de kleine hersenen met een zeer goed geslaagde revalidatie, zeer verhelderend om te lezen.

jantien siccama-van Lemel
3 maanden geleden

Wat een grandioos artikel over whiplash na auto ongeval. Na 8 maanden!!! eindelijk door eigen inzet nu bij revalidatie arts etc. Maar....... whiplash klachten door div. artsen niet echt herkenbaar, inmiddels zelf vaart gezet achter diverse behandelingen getracht te zetten, maar helaas het schijnt, dat iedere arts enkele maanden met vakantie is en ik, ik zal nog tot sept/okt moeten wachten, dat ik een intake misschien zal krijgen. Intussen kunnen we het ongeluk gaan "vieren"dat het een jaar geleden is .
Ben aardig depressief geworden van het niet "gehoord"worden en er wordt verwezen naar pysychiater, want jouw klachten herkennen ze niet, dus dan maar naar de psych. Ik ben boos, heb pijn, vele mankementen, maar : het gaat vanzelf op een dag over, ja, ja, heb soms "moord neigingen"echt waar. en ik, ik zit maar thuis, alles kost moeite en pijn slik geen medicatie. Voorheen de klachten die u omschrijft waren mij onbekend en nu heb ik een sticker opgeplakt gekregen, dat ik cognitief en soc. emotioneel niet goed functioneer. Wie??? De medicijnmannen of ik?
Ik wou uw artikel opslaan of uitprinten, maar helaas het lukt me niet, kunt u mij helpen? KIk zu het graag willen overhandigen aan de revalidatiearts, die mij na 1 ontleed bezoek heeft "gelezen"en heb nu dus een sticker opgeplakt gekregen, waar mijn man mij belsist niet in herkend. Een eye opener was uw artikel . Bedankt.
Een 77jarige die voorheen zeer actief, liefdevol kunstzinnig en nog veel meer activiteiten had.
Bedankt.

Arna van der Pluijm
5 maanden geleden

dank jullie wel voor deze site! Ik herken heel veel van wat hier beschreven staat. Gelukkig ook een heleboel niet. Loop tegen veel barrières aan en het leven is minder leuk geworden. Toch probeer ik positief te blijven. Kijken naar wat nog wel lukt bv. Dat deze klachten erkent worden via deze site doet me goed.

Evelien Denoo
5 maanden geleden

Kunnen jullie de strips van Manon uitbrengen, ook in België- superduidelijk en leuk - 0f eventueel posters ervan verspreiden, vergeet België niet - leuk om de "buitenwereld" op de hoogte te brengen waarmee wij mee kampen! I love you manon!

Jan van ‘t Geloof
7 maanden geleden

Allerbeste mensen,
m’n hartelijke dank voor dit korte interview met die revalidatie_arts. Heb zelf in augustus ‘79 3 weken in coma geleden. Relatief goed hersteld, maar ondertussen. Héél herkenbaar wat die arts vertelde. Dank daarvoor!!

Solange Andreoli
7 maanden geleden

Dank voor de informatieve en prettig leesbare website, een mooie manier ook voor mijn dierbaren om zich in te lezen. De 'pakkende posters'zijn zo herkenbaar en zeggen precies hoe het voelt.

Keep up the good work, dank

Natalie Bense
7 maanden geleden

Wat een mooie website! Heel erg duidelijk en overzichtelijk. Ik mis bij het kopje NAH oorzaken de auto-immuun ziekte sarcoïdose. Met name in dit geval de neuro sarcoïdose. Dit tast het zenuw en hersenweefsel aan. Ik had het ook niet geweten totdat mijn moeder deze diagnose kreeg.

Anne
7 maanden geleden

Beste,

Op de site staan allerlei oorzaken waardoor NAH ontstaat.
Ik mis echter 1 oorzaak bij het kopje 'zwangerschap'.
Door een trombose na mijn bevalling heb ik namelijk een herseninfarct gekregen (sinustrombose en veneuze infaceringen).
Dit kwam door de hoeveelheid hormonen gelinkt aan de zwangerschap.
Daardoor heb ik uiteindelijk ook NAH.

Mochten jullie er meer over willen weten of mijn verhaal willen horen en de gevolgen er van, dan wil ik dat graag delen.

Groetjes,
Anne

Anne de Jong
7 maanden geleden

Topsite! Voor mij als lijder aan HAH en post whiplash syndroom is de informatie geweldig herkenbaar en daarmee een hele steun. Wel een opmerking bij het stuk over overprikkeling: al die sterretjes maken het voor mij (heel snel overprikkeld) bij a onleesbaar. Één algemene disclaimer mvt copyright en opmerking over de herkonst van alle gegevens lijkt me wel afdoende, dan kunnen die sterretjes wel weg...

Isabel
7 maanden geleden

Toen ik 9 was ben ik aangereden door een auto, waardoor ik een hersenschudding heb gehad. In 2011 was ook weer aangereden door een auto en daar had ik een hersenkneusing bij opgelopen. Ik zou graag willen weten wat dit bij mij aan schade heeft veroorzaakt

Ellen
8 maanden geleden

Per toeval omdat ik mijn medisch dossier aan het lezen was zag ik dat ik een cerebri op 16 jarige leeftijd had opgelopen. (Weet heel goed wat er toen was gebeurd, maar het moest allemaal de doofpot in) Nu ben ik 55 en opeens worden er zoveel dingen duidelijk. Ik worstel al jaren met bepaalde klachten en sommige worden erger. Kan nu wel wat beter begrijpen waarom.

Abu Said
8 maanden geleden

تحية من المملكة العربية السعودية. أنا معجب Very impressed. Thank You يتم شرح إصابة الدماغ بشكل جيد على هذا الموقع. العواقب والأسباب. فريق خاص!

Sanneke
8 maanden geleden

Beste website makers of redactie.

Ik kan wel huilen van geluk dat ik deze hele website heb ontdekt; het is een geluk bij een vreselijk ongeluk. Alle kwartjes vallen, puzzelstukjes worden gelegd. Ik begin mijzelf enorm te begrijpen en denk dat ik daardoor grip terug krijg.

Geen dank is groot genoeg!

Groetjes,

Sanneke

Dette van den Boogaard van den OPD
8 maanden geleden

Goedendag. A.u.b. kan U wat voorlichting materiaal, per mail, naar ons sturen. In ons gebied, Zuid-Afrika, komt veels te vaak beroertes voor en de mensen krijgen bijna geen voorlichting. Onze organisatie gaat eind maart een workshop organiseren maar hebben materiaal nodig om te projecteren. Helaas kan ik jou tekst en plaatjes niet van de website copieren. Dus vraag ik het op deze manier. A.u.b. help ons om ook hier de mensen beter voor te lichten. Ik zal je onze tekst en workshoppresentatie toesturen, als het klaar is, om te laten zien wat het is geworden. Dank U wel.

Jocelyn Zorn
8 maanden geleden

Beste beheerders,

2 jaar geleden bijna invalide thuisgekomen vanuit een hersenontsteking. Nu 2 jaar later ongelooflijk veel verder. Daar waren jullie onderdeel van. En daar ben ik jullie ongelooflijk dankbaar voor. Waar de hersenstichting het geheel liet afweten en vervolgens enkel acceptgiro's wist te sturen kon ik bij jullie alle info krijgen die ik zocht. Het volgende: hoewel ik met mijn hersenletsel niet fulltime belastbaar ben wil ik mij graag voor jullie inzetten. Altijd werkzaam geweest als jurist (nu huismoeder) maar intellect is niet aangetast aldus npo. Hebben jullie iets aan een juridisch adviseur? Hoor het graag.

Franschman
9 maanden geleden

De informatie is helder opgesteld Prettig dat dit nu duidelijk is weergegeven. Fijn voor slachtoffers maar ook voor hun naasten
Confronterend is de uitleg ook, en het is soms even slikken bij het lezen ervan. ‘Dus zo zit het, zo voel ik het ook’ ...... Voorts: “Gedeelde smart is halve smart”.

Franschman
10 maanden geleden

Heldere uitleg die aangeeft dat je niet allen staat. Anderzijds zijn de opgesomde gevolgen confronterend,ze zijn echt herkenbaar.
Beginnen met doodgaan of
Doorgaan met leven...
Ik kies voor het laatste!

Koen van Venetie
een jaar geleden

hé, ik kan niet kopiëren van de site en ook niet rechtsklikken! Ik wil wat gegevens gebruiken. Ik ben vrijwilliger.

Kathy van Bommel Pol
een jaar geleden

Ik wil jullie een HEEL GROOT compliment maken over de EXACTE uitleg zoals ik het ook beleef, over de professionaliteit waarmee deze txt-en worden opgesteld. Het enige is dat ik de txt-en niet kan afdrukken en dus moet van elk scherm een jpg van maken waardoor de txt-en niet in 1 document kan worden opgeslagen kunnen worden. Dat is dan ook het enige min punt...! Verder ben ik erg tevreden als ik het afgedrukt krijg, dat zelf de "professionals" hier er nog extra (NOOD-ZAKELIJKE) informatie uit unnen halen. Bv. sommige profs (in NAH!) hebben nog nooit van "hersenmoe" gehoord... en handelen daar dus ook niet naar, want IK moet, ondanks dat ik hersenmoe ben ZELFSTANDIG bepaalde handelingen uitvoeren... Zoals zelf mn lichaam van het bed draaien en dat gaat bijna niet omdat ik zo verschrikkelijk HERSENMOE ben en ik heb last van duizeligheid ook nog...

B
een jaar geleden

Goedemiddag,

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze informatieve website. Het helpt mij, als NAH patiënt met diffuus hersenletsel na een multitrauma, om aan anderen uit te leggen hoe het werkt in mijn hoofd nu. Ik stuur anderen soms een link van de url van de pagina over neurofatigue. Ik ga namelijk vaak in 'overdrive' als ik over mijn grenzen ga wat het voor anderen lastig maakt te herkennen dat ik eigenlijk aan mijn tax zit. Ik merk dat de informatie voor mensen om me heen verhelderend is en door hun begrip voel ik me veel minder eenzaam.
Ik hoop dat jullie nog lang in de lucht mogen blijven. Heel hartelijk dank voor al jullie moeite en harde werk!

hanny de jager
een jaar geleden

In een uitleg voor de school waar ik werk heb ik de website als tip om te lezen opgegeven.
Ik hoop dat dat geen probleem is

Arjen Berghuis
een jaar geleden

Beste hersenletsel-uitleg.nl,

Laat ik beginnen met dat dit een geweldige site is die voor iedereen goed toegangkelijk is.

Wil graag een opmerking maken over deze site,

Op www.hersenletsel-uitleg.nl/ermee-omgaan/tips-en-adviezen/15-misvattingen-over-nah wordt veel in hij vorm gesproken misschien dat hiernaar gekeken kan worden om dit aan te passen, kan voor nu even niet beoordelen of dit voor de hele site van toepassing is.

Mvrg.
Arjen Berghuis

team Hersenletsel-uitleg
een jaar geleden

Dank je Arjan,
Deze pagina is geschreven door Jet van Swieten. Zij is gastschrijver geweest voor deze pagina. Zij betrekt het op haar man en dus niet in principe op alle mensen met NAH.
Dank je voor je feedback.

Milou Grefkens
een jaar geleden

Beste Hersenletsel-uitleg,

Voor een nieuwe human interest serie van omroepvereniging BNNVARA maak ik een reeks portretten over jonge Nederlanders. In een van de afleveringen willen wij graag aandacht besteden aan bijzondere, unieke of inspirerende relaties. Het lijk mij heel erg mooi hierin ook een portret te maken van een stel na NAH. Ik heb hier ooit een verhaal van gezien in het EO-programma Jong (uit 2012) en dat raakte mij enorm.

Hiervoor ben ik op zoek naar een stel van onder de 40 jaar dat graag hun verhaal zou delen, waarbij de relatie of de persoon sterk veranderd is na de NAH maar die er samen toch nog voor blijven gaan.

Ik hoop dat u mij hierin verder kunt helpen, misschien door het verspreiden van een oproepje? Of wellicht kent u mensen binnen uw netwerk?

Bij voorbaat dank en ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groet,
Milou Grefkens
Redacteur

Mariska
een jaar geleden

Wat een geweldig topteam heeft Hersenletsel-uitleg. Wat een goede site. Zoveel BETER dan de rest.

Moet altijd denken aan het liedje: "You're simply the BEST, better than all the rest"

Jullie gaan 100% voor de mens met hersenletsel. Jullie hebben respect en geen winstbejag, geen mooie praatjes om de eigen zakken te vullen.
Geen schijnwaarheid.

Je voelt aan elke pagina dat hier met respect gedacht wordt over het leven wat we moeten leiden. Jullie staan aan onze kant. Zo mooi.
Dank jullie wel voor zoveel heldere info.

Aerts Adelin
een jaar geleden

Ikzelf heb een cva gehad. En kan mij in een verhaal herkennen. Was verlamd de linkse zijde van mijn aangezicht en slikken. Kon niet meer praten. Maar wist wel wat antwoorden . Gevoelens lagen overhoop volledig het tegenovergestelde. Ja werd nee,lachen werd huilen....’veel revalideren. Kan terug praten maar nog veel neveneffecten. Teveel geroezemoes ,licht,teveel beweging rond mij,muziek of lawaai. Veel stress. Maar we zijn er nog en genieten veel meer van de kleine dingen die een ander niet meer ziet. Al wie dit leest,veel sterkte en maak het voor jou gemakkelijk jij bent de patiënt en men moet het ritme maar aanpassen aan jou.

Andy
een jaar geleden

Beste medewerkers van Hersen letsel uitleg
Wil jullie persoonlijk bedanken voor dit medium die jullie hebben neergezet
Heb zoveel steun door jullie uitleg en informatie ..
Ga zo door en een ode aan jullie
Veel veel dank voor deze mooie site

Benny
2 jaar geleden

Ik zal het proberen kort te houden.
Over mijzelf: man,46 jaar,4 jaar geleden 2x herseninfarct gehad..100% afgekeurd, 2 tienerkinderen+ vrouw.

Deze website beschrijft gelukkig zo goed wat ik elke dag ervaar...het is bijna eng om te lezen.
Zoveel moeite altijd moeten doen om dingen uit te leggen altijd.

Mijn klachten:
schouderpijn
Hoofdpijn die geen hoofdpijn is (lijkt meer hersendruk)
Veels te hoge bloeddruk.
Heb veel acceptatie problemen dat ik niet meer kan wat ik altijd deed..hard gevochten om weer "normaal"te worden,maar dat geeft teleurstellingen.
Veel moeheid.
Verwardheid..en veel ontwijkgedrag (verjaardagen,ouderavonden)

Op dit moment kan ik niet echt zeggen dat het goed gaat, mis mijn oude leven en moet nog invulling geven aan mijn nieuwe leven.

Heb mezelf ook aardig geïsoleerd momenteel.

Krijg een brok in mijn keel bij veel teksten op deze site,zo herkenbaar.

Succes allemaal en groeten van een logenoot

Sylvia van Diepenbos Ballesteros
2 jaar geleden

Een eye opener deze site ik had zoveel vragen ( 2014) en wat een herkenning 2015...ja dit is wat ik heb..en hoe ga ik hiermee om...bedankt hiervoor en nog steeds, ook naar mijn behandelaars toe ... 't scheelt uitleg ik snap meer..voordeel ik kan rustig de tijd nemen om jullie site te lezen en voorbereid op afspraak te gaan...jullie reikte mij de hand.die ik graag aannam ..liefs Sylvia

Susan
2 jaar geleden

Wat ongelooflijk fijn dat ik nu -na ruim een jaar - nog nieuwe informatie tref waardoor zaken duidelijker worden! Hulde en een groot dankjewel voor het maken van deze site.

Otten
2 jaar geleden

Dank voor de vele informatie in " hersenletsel- uitleg".
Kan zo een beetje meer begrip hebben voor mijn " uit het niets komende" stemmingswisselingen, vermoeidheid,prikkelgevoeligheid, enz.

Marleen Peeters
2 jaar geleden

Had ik maar jaren eerder van het bestaan van deze site geweten! We hebben zo vreselijk lopen tobben na het NAH van mijn (inmiddels ex-)partner. En nog steeds zijn we er niet helemaal. Met de kinderen gaat het nu redelijk. Nu ik nog!

Tijmon
2 jaar geleden

Wat een geweldige website!! Ik hoop dat iedereen met NAH jullie gaat vinden. Ik zit te huilen terwijl ik dit typ en ik ben geen watje ;-) Ik kan niet beschrijven hoe fijn het is om na al die tijd in één keer zoveel herkenning te vinden. Wat een geweldige plek.

Ik ga me aanmelden voor een vacature om jullie te gaan helpen.

Gerard van Gurp
2 jaar geleden

Ben in 2009 geopereerd aan een hersentumor links.
Hierdoor allerlei klachten, waaronder er snel overprikkeld. Vooral meerdere mensen bij elkaar.
Een oplossing gevonden: Koptelefoon met noise cancelling
Dit werkt erg goed. De herrie wordt weggefilterd maar je kunt nog wel met elkaar praten en luisteren. Ik heb de SONY WH-1000XM2
Kan weer voor het eerst een keer uit eten gaan

Jolanda
2 jaar geleden

Prima site. Mis alleen informatie voor alleenstaande zonder groot sociaal netwerk. Hoe leg je uit wat je vaak zelf niet kunt bevatten.

Henk Waardenburg
2 jaar geleden

Uw website beschrijft veel voor ons herkenbare zaken . Mijn vrouw heeft eind december 2016 een CVA gehad en ikzef in 2013. Het is ons opgevallen dat de nazorg een ongestructureerde lappendeken is. Veel goedbedoelde particuliere initiatieven zonder enige merkbare samenhang zodat er niet veel overzicht is. Vanuit medische hoek wordt alleen gekeken naar wat " de scan" te zien geeft en voor al het andere volstaat een schouderophalen. Kortom: lieve (leken-) experts en ervaringsdeskundigen bundel uw krachten en bied een begrijpelijker en overzichtelijker hulplandschap!
Geef niet op!
Henk Waardenburg

Arjen de Haan
2 jaar geleden

Eindelijk een site waar ik wat aan heb. Sinds januari dit jaar heb ik last van niet kunnen slapen door jarenlange (onbewuste) en bewuste stress. Hiervan was eerst mijn spijsvertering van slag met als nagevolg het niet kunnen slapen. Bij neurofedbackbehandelaar is overprikkeling gemeten van mijn hersenen ook in rust. Het is nu bijna augustus en ik heb telkens mijn nodige slaap(ook niet meer als 5 tot 6 uur iedere nacht) kunnen pakken. Eindelijk doorverwezen naar slaapcentrum, maar wel wat laat. Is nu nog wachttijd van 6 weken. Ik begin met biofeedback, want ben laatste weken vaak extreem moe. Heb hulp van psychologe en psycho somatisch fysiotherapeute en ben mijn stress echt aan het aanpakken. Ben toch bang dat het misschien niet goed komt. Heb te lang met klachten doorgelopen. Wil niet in coma, psychose o.i.d. belanden door overprikkelde hersenen en zenuwstelsel. Heb ook vaak dagelijks last van prikkeling in linkervoet.
Elke negatieve gedachte, ook maar een fractie lokt van alles uit. Daarom nu noodgedwongen ontstressen. Wat kan ik nog doen om als het mis dreigt te gaan door chronisch slaaptekort

Carsten Hemso
2 jaar geleden

Mag ik even kwijt dat ik jullie website echt briljant vindt? Hoe jullie informatie verstrekken over verschillen bij aandoeningen is bijzonder goed. Vaak als je informatie leest van sites met goede bedoelingen heb ik toch het gevoel een soort van bijsluiter te lezen. Ik kan van alles en nog wat aan bijwerkingen krijgen en dat helpt mij niet mij neer te leggen bij de situatie. Dat is bij jullie compleet anders. Jullie komen op uitzonderlijke wijze tot de kern en onderbouwen veel met documenten en links naar bronnen dat het gewoon heel duidelijk wordt waar het om gaat zonder dat het iemand angst toe jaagt. Sterker, het geeft het inzicht wat je nodig hebt om alles beter te begrijpen. En ik begrijp bepaalde aspecten nu zoveel beter dankzij jullie site. Ik wou dat er in de medische wereld en in de verzekeringswereld net zo respectvol met ons om gegaan zou worden. En gekeken naar zoveel andere aandoeningen, zouden velen die mensen in hun omgeving hebben die het niet zo goed kunnen begrijpen, naar jullie site moeten verwijzen. Het is het meest educatieve platform op gebied van hersenaandoeningen en verwante zaken. Mijn diepste respect en dankbaarheid hiervoor.

Dion Guffens
2 jaar geleden

Alstublieft maak doneren per sms of Ideal mogelijk, lage drempels om te doneren geven hogere inkomsten.

wieneke van Doorn
3 jaar geleden

De afd revalidatie van het AMC ziekenhuis willen graag 10 poster bestellen onderwerp: onzichtbare gevolgen na CVA

Karen Beijer
3 jaar geleden

Wat een fantastische website! Heel fijn voor (ons) ouders met kinderen met hersenletsel. Ik mis echter wel informatie over gevolgen van het (gedeeltelijk) missen van de Corpus Callossum (ACC). Is dat met een bepaalde reden? Met vriendelijke groet, Karen Beijer

team Hersenletsel-uitleg
8 maanden geleden

Dag Karen,

Dank voor de complimenten!

Inmiddels hebben we de pagina over de hersenbalk (het Corpus Collosum) geschreven.
We zijn begonnen bij de ziektebeelden die het meest voorkomen en gaan daarna gestaag door met het beschrijven van zeldzamere ziektebeelden.

Dat zal helaas nog een tijd in beslag nemen, maar we gaan door. Het is bij ons niet een kwestie van eenvoudig kopiëren van andere sites. Het schrijven vergt veel voorwerk door te weinig mensen aan deze kant.

We werken volledig onbezoldigd aan deze site.

We hopen op nog wat geduld. Vriendelijke groet,
team Hersenletsel-uitleg

Henk Nieuwenhuys
3 jaar geleden

Goede morgen, ik probeer mij aan te sluiten van uit China. Ik heb geen Facebook. In 2002 ski ongeluk gehad met NAH net zoals Michael Schumacher op de zelfde plek. Ik ben een boek aan het schrijven over de slechte zorg in NL voor NAH als je bij het verkeerde ziekenhuis bent.
Ik heb mijn grenzen weer ontdekt, heeft wel 15 jaar geduurd.

Mvg, Henk

Monica Blom
3 jaar geleden

Ben blij te lezen dat mijn "restverschijnselen"na herseninfarct in de kleine hersenen door u wel serieus genomen worden. Heeft u deze informatie ook in boekvorm?

priks.jpgWilt u uw feed back over deze site geven?

 

Onderstaand contactformulier tijdelijk buiten gebruik. Excuses. Overmacht