Kennissite gemaakt door professionals en ervaringsdeskundigen sámen. Erkend door zorgprofessionals en patiëntenorganisaties. Winnaar Gouden Speld van Verdienste voor opvallend goed werk voor mensen met hersenletsel

Home » Ermee omgaan » Partners kinderen en ouders » Facebook groep Partners/Familie en Ouders

Facebook groep 'Familie/vrienden/partners' en 'Ouders van'

We hebben meerdere (besloten of geheime*) Facebookgroepen, elk met een eigen insteek. Elke groep heeft een eigen doelgroep. Bijvoorbeeld mensen met hersenletsel en overprikkeling, de 'Ouders van een kindje met NAH' groep en de groep voor Familie, Vrienden en Partners van iemand met hersenletsel waar overigens ook ouders van een kindje /kind met hersenletsel lid van mogen worden.
*Besloten of geheime groep betekent dat je Facebook vrienden niet mee kunnen lezen. Het is in die zin beveiligd en privé.


Ouders van een kind(je)?
De ouders van een kindje/kind met hersenletsel hebben ook hun eigen groep waar zij specifieke zaken en onderwerpen bespreken en tips uitwisselen.

Bent u een vader of moeder van een kindje/kind met hersenletsel? 
Meld u aan via dit mailformulier voor de

"Ouders van" groep.
Of via deze link.

Familie/partner vrienden?
U kunt u aanmelden voor de Familie/Vrienden/Partners groep via deze link. 
Wilt u alstublieft de vragen die wij daar stellen beantwoorden. Voor ons is dat een belangrijk criterium.

Als u geen vragen beantwoordt, kunnen we u helaas niet toelaten. Dus graag invullen en iets uitleggen over uw motivatie. Dank u wel.

Meld u aan via deze link voor de "familie/ partner/vrienden van" groep.


Zelf hersenletsel met last van overprikkeling?
Bent u zelf iemand met hersenletsel en heeft u overprikkeling in uw leven, meld u dan aan via het mailformulier op de pagina patiëntenbelangenorganisatie. Zie link. We hebben een speciale gratis kennisbank over overprikkeling voor leden.