De professional of student onderzoekt

We krijgen veel vragen van professionals of studenten die een scriptie moeten schrijven of een onderzoek moeten doen naar....

Onze verschillende Facebookgroepen krijgen veel verzoeken om vragen te mogen stellen. De leden echter, geven aan dat zij liever geen "meelezers" in de groep hebben, die het probleem niet van binnen uit kennen. Onze groepen zijn  "de ouders van kinderen met hersenletsel", "familie en vrienden van iemand met hersenletsel"(mantelzorgers, partners etc.) en de "brusjes (broers en zussen) en kinderen van iemand met hersenletsel" (tienerleeftijd) en onze groep van mensen met hersenletsel.

Vanaf nu kan de professional of student op deze pagina de vragen inleveren.

Mail uw vraag, wij stellen de vraag vervolgens als beheerders in de groepen en we sturen u de antwoorden. Zo blijft ieders privacy gewaarborgd en houden we de groepen veilig voor de "lotgenoten onder elkaar".

Wij stellen echter niet elke dag een vraag maar 1 tot 2 x per maand om de groepsdynamiek niet al te zeer te verstoren. U kunt ook slechts maximaal drie vragen stellen. U kunt geen externe links naar online enquêtes plaatsen.
We zouden het heel erg waarderen als u voor onze moeite een gift wilt overmaken dat ten goede komt aan wetenschappelijk onderzoek:

NL14 RBRB 0706 3888 95
T.n.v. Stichting Foundation for Brain Injury Explanation Giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Klik het juiste mailformulier aan voor de vragen aan uw doelgroep. Er zijn 4 doelgroepen dus 4 mailformulieren:

Vraag aan 'Ouders van'

Vraag aan 'Mantelzorgers (partners, familie vrienden' etc)

Vraag aan 'Brusjes/Kind van'

Vraag aan de mensen met hersenletsel

PS geen vragen over overprikkeling totdat ons onderzoek is gepubliceerd. Als uw wel hieromtrent wat wil onderzoeken neem dan contact met ons op.

Info i.v.m. de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming :

Als u zich op deze site aanmeldt met vragen voor een doelgroep verwerken wij enkele persoonsgegevens van u. We slaan op  uw naam , mailadres, studie of beroep en / of organisatie en / of school waar u studeert tot u uw vragen beantwoord heeft gekregen. Wij beveiligen deze gegevens goed en we zullen ze niet voor een ander doel gebruiken.