Kennissite gemaakt door professionals en ervaringsdeskundigen sámen. Erkend door universiteiten, Hoge Scholen, zorgprofessionals en patiëntenorganisaties. Winnaar Gouden Speld van Verdienste voor opvallend goed werk voor NAH

Home » Informatie » Links naar.. » Zorgaanbieders ambulante begeleiding + woonvorm

Zorgaanbieders

(Gezins-)ondersteuning NAH: (ambulante) begeleiding, wooncentra, dagbesteding etc...

 

België:
Woont u in België kijk dan eens DVCsintJozef   of  NAHliga 

Zie de pagina links in België

 

Nederland 

De gemeente in Nederland waar u woont, bemiddelt middels de wet WMO voor hulp in begeleiding thuis en voor dagbesteding met onderstaande aanbieders. Soms heeft een gemeente met de ene organisatie wel een contract en met de andere organisatie in uw regio niet. 

Krijg je hulp van één van bovenstaande organisaties, stuur deze kwaliteitstoets dan eens uw bevindingen vanaf de intake tot het laatste contact om de kwaliteit te toetsen voor wij zomaar reclame maken.)


Hieronder de organisaties die meedoen aan de methode Hersenz In Nederland

   behandeling@interaktcontour.nl - (0341) 25 57 77 

Stuur uw bevindingen eens naar deze kwaliteitstoets vanaf de intake tot het laatste contact om de kwaliteit te toetsen voor wij zomaar reclame maken.

 

Hersenz. Verder met hersenletsel 

Vanaf 2015 is de methode Hersenz toegepast in Nederland. Daarmee bieden 14 zorgorganisaties in Nederland behandeling voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de chronische fase, onder de noemer (methode) "Hersenz". Zie kaartje:
(Kwaliteitsstoets: Stuur uw bevindingen in naar deze kwaliteitstoets vanaf de intake tot het laatste contact. Voordat wij zomaar reclame plaatsen willen we graag terug horen over de kwaliteit van een organisatie.)

Kwaliteitstoets: stuur uw bevindngen eens vanaf de intake tot het laatste contact om de kwaliteit te toetsen voor wij zomaar reclame maken.