Home » Sitemap » Voor de professional

professionals.jpg

.

Tips voor wijkprofessionals


Download de lesbrief NAH! Hiermee kan de deskundigheid van begeleiders en professionals in sociale wijkteams vergroot worden op het gebied van (NAH). Zie hieronder:

Module Niet Zichtbare Beperkingen  1 accreditatiepunt halen (tegen 4 euro administratiekosten) in een gratis module Voor sociale wijkteams, en vrijwilligers in de wijk! Klik hier.

De lesbrief per hoofdstuk

PDF
Geactualiseerd Competentieprofiel werken met NAH
PDF [327.8 KB]
Download (683 downloads)
PDF
NAH basisinformatie voor wijkprofessionals begeleiders2016
PDF [932.6 KB]
Download (408 downloads)

Onderwijsprotocol  voor leerlingen met NAH

Het protocol heeft betrekking op zowel de kinderen die opgenomen zijn geweest als degenen die alleen gezien zijn op de Spoedeisende Hulp (SEH). Uiteraard heeft het protocol ook betrekking op kinderen die helemaal niet in het ziekenhuis gezien zijn. Via link of hieronder in de download:
https://www.heliomare.nl/media/1915/onderwijsprotocol-voor-leerlingen-met-nah.pdf
PDF
Onderwijsprotocol voor leerlingen met nah
PDF [709.8 KB]
PDF
Checklist partner /familie onzichtbare gevolgen
PDF [85.5 KB]

professionals.jpg

Invoelingstest voor professionals


Ben je mantelzorger of hulpverlener? Doe eens de invoelingstest bewuste motoriek en coördinatie. Hoewel we het filmpje iets ingekort hebben is het langzaam...Durf jij de uitdaging aan om het zelf te proberen? Dan voel je hoe moe de mens met hersenletsel moet zijn van iedere beweging of taak. Moe van het nadenken bij bewegingen. Hersenletsel, is 24/7 topsport! Filmpje op you tube bekijken kan ook link = https://youtu.be/KDiI-QbEVs8

Versje 'hersenletsel kan iedereen overkomen'