Home » Sitemap » Voor de mens met hersenletsel

Voor de mens met hersenletsel

Help de problemen van mensen met een hersenaandoening nog beter in kaart te brengen. Doe mee!

Ga naar Mijnkwaliteitvanleven en vul de vragenlijst in.

 

Laat zien waar goede zorg voor mensen met een hersenaandoening om draait en doe mee!

Uw ervaring en verhaal zijn belangrijk. Door mee te doen aan Mijnkwaliteitevanleven.nl draagt u bij aan een groot landelijk onderzoek en aan verbetering van de zorg. Samen met alle deelnemers brengt u in beeld hoe het gaat met mensen in Nederland. Inmiddels doen er al ruim 50.000 deelnemers mee en zijn de uitkomsten terug te vinden op Mijnkwaliteitvanleven.nl.

 

Wij bundelen en analyseren de (anonieme) resultaten en brengen deze onder de aandacht bij beleidsmakers, gemeentes en zorgorganisaties. Sinds dit najaar kunnen de uitkomsten ook gebundeld worden op aandoeningsniveau. Hoe meer deelnemers met een hersenaandoening mee doen, hoe duidelijker het beeld.

 

Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt bij Mijnkwaliteitvanleven.nl krijgt u twee keer per jaar een online vragenlijst. Door de vragen te beantwoorden, brengt u uw eigen situatie in beeld. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u per e-mail een Persoonlijk overzicht. Zo bent u goed voorbereid om in gesprek te gaan met uw familie, zorgverlener of de gemeente.

 

Wilt u bijdragen aan het verbeteren van de zorg?

Meld u dan hier aan voor Mijnkwaliteitvanleven.nl <https://profiel.mijnkwaliteitvanleven.nl/registreren/>